Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se trailern till efterlängtade Stranger Things säsong 3

- 21/03/2019, 11:03

Som vi har väntat efter en ny säsong av den populära serien Stranger Things. Nu är det inte lång tid kvar och för att stilla ens längtan har de nu släppt den första trailern till säsongen.

Den omåttligt populära serien Stranger Things satte verkligen ett avtryck när vi först fick ta del av den. Den hade ett soundtrack, en feeling och en skräckfaktor som sällan upplevts förut.

Inte helt förvånande blev serien verkligen en favorit hos människor runtom världen och ett hett samtalsämne i vänskapskretsarna. 

Succén följdes upp av säsong 2 som även den mottogs av hyllningar av kritiker och hobbytittare som oss andra dödliga.

Stranger Things säsong 3
Stranger Things 3 har premiär den 4 juli 2019. Bildkälla: Netflix

Säsong 3

Men nu släpps alltså säsong 3 av Stranger Things, och som tur är så behöver vi inte vänta länge till. Den nya säsongen har premiär på Netflix redan den 4 juli, så låt nedräkningen börja.

Och som ni kanske redan har gissat så kommer en perfekt sommar att totalsabbas ännu en gång för våra huvudkaraktärer i staden Hawkins, USA. Men hur kommer det att gå den här gången? Ja – den 4 juli så får vi äntligen reda på det.

Kärt återseende

Till allas stora lättnad så får vi självfallet återförenas med Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Finn Wolfhard, Caleb Mclaughlin, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, David Harbour, Charlie Heaton, Natalia Dyer och Joe Keery – i denna säsong också.

Se trailern till ”Stranger things” säsong 3 som har premiär 4 juli 2019 på Netflix i videospelaren ovan.

MER LÄSNINGHär är fansens sjuka teori om "Stranger Things" och "Det"

Brukar du titta på Stranger Things?