Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber tar en paus: "Djupt rotade problem"

- 26/03/2019, 11:29 -

Justin Bieber tar en paus från musiken. Nu ska han istället fokusera på att han vara en bra make åt sin fru Hailey Rhode Bieber. Han skriver även att han vill bli en bra pappa.

Superstjärnan Justin Bieber, 25, tar sig nu en välbehövlig paus. Det är på sin Instagram som han går ut med ett personligt meddelande och berättar om beslutet för sina 106 miljoner följare.

– Jag har turnerat hela mitt tonårsliv och mina första år som 20-åring. Ni märkte säkert att jag var olycklig under min senaste turné, och varken ni eller jag förtjänar det. Ni betalar pengar för att komma och få en energisk och rolig konsert och jag kunde inte ge er det under slutet av turnén, skriver Justin.

Han berättar att han har rannsakat sig själv.

– Jag är nu väldigt fokuserad på att reparera några av de djupt rotade problem jag har och som de flesta av oss har. Så att jag inte faller isär. Så att jag kan upprätthålla mitt äktenskap och vara den pappa jag vill vara. Musik är jätteviktigt för mig men inget går före min familj och min hälsa, skriver Bieber.

Justin Bieber och Hailey Rhode Bieber
Justin Bieber och Hailey Rhode Bieber. Bildkälla: Stella Pictures.

Hans inlägg har över 2,4 miljoner likes och ver 60 000 kommentarer. De flesta av hans fans visar stor förståelse för stjärnans välmående och önskar honom lycka till i framtiden.

Några av kommentarerna lyder:

"Vi är så stolta över dig och älskar dig"

"Älskar dig och respekterar ditt val"

"Vi är alltid här för dig oavsett vad!"

"Ta all den tid du behöver. Jag har varit här sedan dag ett. Du blir äldre och saker blir svårare. Bra saker tar tid. Ta all tid du behöver. Jag älskar dig, du finns i mina böner".

Som Nyheter24 skrev om förra veckan så köpte Justin nyligen ett riktigt drömhus i Beverly Hills. Där hoppas vi att Bieber och hans nyblivna hustru Hailey Rhode Bieber (tidigare Baldwin) hittar den ro de behöver.

Justin Bieber
Justin Bieber betalde 77 miljoner kronor för drömhuset. Bildkälla: Stella Pictures
Kommer du sakna Bieber?