Bianca Ingrosso om jobbiga tiden: "Bulimin har tagit över igen"

Det är i ett ärligt inlägg på sin Instagram som Bianca Ingrosso väljer att lägga korten på bordet till sina följare och fans. Hon berättar att hon under den senaste tiden känt att hennes bulimi kommit tillbaka.


Bianca Ingrosso är för tillfället en av landets mest omskrivna profiler. Hon är huvudperson i Wahlgrens värld, har en av Sveriges största poddar, jury i TALANG , ambassadör för PUMA, släpper sitt eget sminkmärke och gästar titt som tätt olika program, poddar och serier. 

Men även Bianca har som oss andra vanliga problem. Hon har nyligen valt att berätta om hur hon tog sig igenom sitt jobbiga break up från Phillipe Cohen. Detta möttes direkt av stark kritik från många av hennes fans då de misstänker att Bianca och Phillipe träffas igen. 

Bianca Ingrosso har haft bulimi sedan unga år. Någonting hon valt att öppet berätta om. Bildkälla: Stella Pictures

En annan jobbig sak i Biancas liv har hon valt att berätta om flertalet gånger. Bianca har nämligen levt med sjukdomen bulimi sedan väldigt unga år och hon har berättat att hon vissa gånger kunde spy upp till 16 gånger per dag.

– Jag har alltid jämfört min kropp med andras och började redan som liten klämma på min mage och tyckte att jag ville gå ned i vikt, har hon tidigare berättat på sin blogg. 

Problemen har kommit och gått och hon berättar nu att hon än idag inte är frisk, men att hon periodvis mått bättre och känt att hon är på väg ur sin sjukdom. 

Men på sin Instagram berättar nu Bianca trillat tillbaka in i gamla mönster och inte alls mår bra. 

På sin Instagram skrev Bianca ut ärliga ord om hur hon mår just nu. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram
Hon gav sedan sina bästa tips på musik som kan stilla ångest. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

För tillfället har Bianca fullt på schemat i och med sitt sminkmärke, sina samarbeten och sin kommande showcast. 

Vi hoppas att hon är på bättringsvägen och hinner ta hand om sig. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...