Måndag 2 Aug
Stockholm

Peg Parneviks ärliga ord om könssjukdomarna: "Både jag och Penny..."

Peg Parnevik
Peg Parnevik gästar Daniel Redgerts podd Radio Redgert. Foto: Stella Pictures

Det är i podden "Radio Redgert" med Daniel Redgert som Peg Parnevik delar med sig av lite allt möjligt från sitt liv. Bland annat får hon en rad intima frågor som hon väljer att svara ärligt på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det bjuds på riktiga hemligheter och mycket skvaller i det senaste avsnittet av Radio Redgert där Peg Parnevik gästar denna gång. Peg går igenom allt från hur mycket hon tjänar, till vilken porr hon kollar på samt hur det kom sig att hon reagerade som hon gjorde när hon fick reda på att hennes syster Penny blev gravid. 

– Jag var inte beredd – alls. Alltså jag hade nog tänkt att det var någonting vi skulle göra tillsammans och att hon nu har sin egen lilla familj. Utan mig, förstår du?, berättar Penny. 

Penny och Peg är systrar och bästa vänner. Bildkälla: Stella Pictures

Daniel går sedan vidare till segmentet i podden där Peg får välja olika siffror, och bakom varje siffra står det en specifik fråga. Och i detta avsnitt sparades det inte på krutet.

"Har du någonsin haft en könssjukdom?", lyder första frågan. 

– Oh lord. Vi dyker in direkt. Herpes och klamydia, har jag haft. Klamydia har jag haft två gånger tror jag. Penny har haft det fyra gånger, förlåt att jag slänger dig under bussen nu Penny, skrattar Peg.

– Men herpes blir man väl inte av med. Då måste ju Filip också ha det säger Daniel och syftar då på Pegs pojkvän Filip Lamprecht.

Peg är tillsammans med Filip Lamprecht. Bildkälla: Stella Pictures

– Ja. Han fick faktiskt herpesutslag. Jag vet att jag gett det till honom men vem fan gav det till mig? Ring mig om du vet, avslutar hon. 

Har du haft en könssjukdom?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela