Fredag 23 Jul
Stockholm

Cardi B drogade och rånade män: "Gjorde det för att överleva"

Rapstjärnan Cardi B
Rapstjärnan Cardi B brukade droga och råna män. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Rapstjärnan Cardi B har ett förflutet som strippa. Under den här perioden brukade hon droga och råna män. Klippet där Cardi berättar om tiden har nu blivit viralt. Nu väljer Cardi att svara på kritiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rapstjärnan Cardi B, 26, brukade jobba som strippa innan hon slog igenom som artist. Nu har det framkommit detaljer från hennes tidigare dagar. 

En livesändning som Cardi gjorde för tre år sedan sprids nu som en löpeld på sociala medier. I liven avslöjar Cardi bland annat hur hon brukade droga och råna män.

– När jag brukade strippa så brukade jag säga "Oh yeah, du vill knulla mig? Okej, okej, okej, låt oss gå till det här hotellet. Sen drogade jag dom och rånade dom. Det är var jag brukade göra, säger Cardi i klippet.

Cardi B jobbade tidigare som strippa. Bildkälla: Instagram/iamcardib

Efter att Cardis gamla livesändning blev viral så valde hon att svara på den massiva kritik hon möttes av. På Instagram la hon ut ett inlägg där hon bland annat skrev att allt hon kan göra nu är att vara en bättre person för sig själv och hennes familj.

– Så jag ser på sociala medier att en live jag gjorde för tre år sedan har kommit tillbaka. Det var en live där jag pratade om saker jag har gjort i mitt förflutna. Både rätt och fel som jag kände att jag behövde göra för att tjäna pengar. Jag har aldrig sagt att jag är perfekt eller kommer från en perfekt värld med ett perfekt förflutet. Jag säger alltid sanningen, jag äger alltid min skit, säger hon.

Hon förklarar vidare att precis som många andra hiphopstjärnor så har hon gjort saker som hon inte är stolt över.

Cardi B svarar nu på kritiken. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag är en del av hiphopkulturen där du kan prata om var du kommer från och om de saker du har gjort som är fel. Som du tvingades göra för att komma dit du är idag. Det finns rappare därute som glorifierar mord, våld och rån. Brott som de kände att de var tvungna att göra för att överleva, berättar hon vidare.

Cardi förklarar att hon aldrig har glorifierat de här sakerna i sin musik eftersom det inte är något som hon är stolt över, skriver Daily Mail.

– Jag gjorde de valen under den tiden eftersom jag hade väldigt begränsade möjligheter. Jag är välsignad som har kunnat resa mig från det men många kvinnor har inte det. Oavsett om det var dåliga val eller inte under den tiden så gjorde jag det för att överleva, säger Cardi.

I klippet ovan kan du se när Cardi B berättar om hur hon drogade och rånade män. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela