Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sanna Lundell om livet med Persbrandt: ”Vi har jättebra hjälp”

- 28/03/2019, 09:36 -

Den nya säsongen av Let's Dance är i full gång. Bland de kända deltagarna ser vi bland annat journalisten Sanna Lundell. När Nyheter24 träffade henne berättade hon om livspusslet med Mikael Persbrandt.

TV4:s succéprogram Let's Dance har kickat igång och i årets säsong ser vi journalisten Sanna Lundell, 40, dansa med Aaron Brown. 

I fredagens direktsändning av programmet kommer Sanna Lundell och hennes partner att dansa American Smooth till Aretha Franklins klassiker Respect. 

När Nyheter24 träffade Sanna Lundell på veckans genrep kändes både hon och hennes danspartner Aaron Brown sig hoppfulla inför fredagens dansföreställning. 

– Genrepet gick bra! Vi bara dansar och dansar och repeterar. Jag tycker att det är skitsvårt att uttrycka mig med kroppen, att visa känslor med den. Jag är inte van vid det, säger Sanna Lundell till Nyheter24.   

Sannas danspartner Aaron fyller i: 

– Det gick superbra! Jag är jättestolt över dig, säger Aaron Brown. 

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har tre söner tillsammans och har varit ett par, till och från, sedan 2006. Bildkälla: Christine Olsson/TT

På olika inspelningsplatser 

Sanna Lundell har varit i ett förhållande med skådespelaren Mikael Persbrandt, 55, sedan 2006. Förra året i april fick de en tredje son tillsammans. Paret verkar starkare än någonsin, men just nu kan de ha lite svårt att få familjelivet att gå ihop. 

Sanna har fullt upp med repetionerna inför Let's Dance och Mikael Persbrandt är bortrest och spelar in programmet ”Expeditionen” för TV4. I Expeditionen kommer Persbrandt, tillsammans med ett gäng andra kända profiler, att bestiga berget Lobuche Peak, i Himalaya. 

– Det är ju ett pussel får man lov att säga. Men det går bra för jag dansar ju inte hela dagarna. Vi har även jättebra hjälp av en barnvakt, säger Sanna Lundell. 

Vad är största utmaningen inför fredagen? 

– Att lyckas hålla ihop under den här nervpressen. Det är ju en annan känsla när det är massa publik och man vet att det är jättemånga som tittar. Så man inte blir låst i kroppen, utan vågar släppa loss trots att man är nervös, säger Sanna Lundell. 

Missa inte när Sanna Lundell dansar i Let's Dance på fredag 20:00 på TV4. 

Se Nyheter24:s intervju med Sanna Lundell i klippet ovan! 

Tittar du på Let´s Dance?