Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf om sin kändiscrush. - Foto: Karin Törnblom/TT, Antonio Calanni/AP

Lance Hedman om crushen på den svenska superstjärnan: "Jag vet hur detta kommer sluta"

Lancelot Hedman Graaf är glödhet just nu. Som deltagare i Let's Dance har han vunnit den svenska tv-publikens hjärtan. Nu är han singel och öppnar upp för att fånga en av Sveriges hetaste artisters hjärta.


Lancelot Hedman Graaf, 18, är superaktuell med sin medverkan i årets Let's Dance. På fredagens deltävling kommer han och  Linn Hegdal att dansa tango till låten Heroes med Alesso

Men han säger själv att han fortfarande har mycket att träna på och att några danssteg inte riktigt sitter än. Dock såg coachen och danspartnern Linn Hegdal potential i kändisbarnet.

– Mycket sitter måste jag säga. Så jag var nöjd efter dagens genrep, säger hon till Nyheter24.

Att komma långt i Let's Dance kräver stenhård träning, därför övar Lance cirka tre timmar om dagen. Men kosten är något som han har råkat slarva med.

– Jag glömmer typ bort att äta, vilket inte är så bra. Man har ju en Convini här, så när man väl äter så är det ju inte så jättenyttigt, säger han.

Lancelot Hedman Graaf tävlar i Let's Dance tillsammans med Linn Hegdal. Bildkälla: Karin Törnblom/TT

Under den senaste tiden har det florerat väldigt mycket rykten kring Lances kärleksliv. Bland annat ska han ha träffat en tjej utomlands, vilket Nyheter24 skrev om här. Och varför intresset är så stort ställer sig Lance väldigt frågandes till.

– Jag fattar inte vad som är så intressant med det. Jag förstår verkligen inte det, säger han.

– Du har väl många fans som tycker du är söt, så blir de ledsna kanske, säger Linn Hegdal.

"Jag är single and ready to mingle"

Hur ser kärlekslivet ut just nu för er del?

– Jag har ingen så direkt, säger Linn Hegdal.

– Jag har ingen kärlek. Jag har ingenting. Jag är single and ready to mingle, säger Lance.

Hur ser din relation ut med Paow idag?

– Vi har typ inte pratat sedan vi gjorde slut. Vi har typ pratat på Instagram någon gång och sa ”Hej, hur mår du?”. Men vi har inte träffats, säger Lance.

Zara Larsson

Har du någon kändiscrush?

– Det har jag, men jag vet ju hur det här kommer sluta om jag säger det här. Jag kan ju inte säga någon svensk för då blir det ju ett riktigt liv. 

Efter en lång paus:

– Zara Larsson, säger Lance.

Efter Let’s Dance, vad har du för planer 2019?

– Det kanske blir en säsong två av Lance vs Livet. Jag kanske flyttar utomlands, vem vet. Jag är så impulsiv och kan lika gärna vara i Jamaica imorgon, säger Lance.

– Nej det ska du inte vara, säger Linn Hegdal.

Zara Larsson är Lance Hedmans kändiscrush. Bildkälla: Antonio Calanni/AP

Let's Dance sänds på fredag klockan 20.00 på TV4.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer Lance Hedman och Zara Larsson bli ett par någon gång i framtiden?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

idag 10:48
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.