Tisdag 11 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso om blåsningen: "Men gud vad är det som händer?"

I det senaste avsnittet av Alice och Biancas podcast "Har du sagt A får du säga B"​ blir Bianca grundlurad av kollegan Alice. "Jag har aldrig blivit lurad. Det här var så bra", utbrister Bianca.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår var det den första april, något som ingen av oss har kunnat missa. Under måndagen var det många som passade på att lura sina vänner och en som blev ordentligt lurad var Bianca Ingrosso. I det senaste avsnittet av Bianca och Alice Stenlöfs podcast "Har du sagt A får du säga B" så berättar Alice att hon blivit gravid. 

– Jag är gravid, jag har glömt att byta min p-stav. Jag är helt seriös nu, berättar hon. 

 – Men gud vad är det som händer? Vad händer? Ska du bli mamma nu?, utbrister Bianca i chock. 

De två poddkollegorna Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stellapictures

Hon frågar också om Alice har tänkt att behålla barnet eller göra en abort. Bianca har nämligen tidigare berättat att hon har gjort flertalet aborter. Ett beslut som Alice ännu inte har tagit. 

– Är du trött? Frågar Bianca. 

– Konstant, svarar Alice. 

– När jag var gravid sov jag igenom hela julafton jag kunde inte ens ställa mig upp, jag kunde inte gå upp på övervåningen, berättar hon. 

Bianca försöker smälta chockbeskedet och vill att de två ska boka in en lunch och diskutera det stora beslutet. När Bianca kollar datumet på mobilen förstår hon att hon har blivit lurad. 

– OMG! Jag har aldrig blivit lurad. Det här var så bra, säger Bianca och brister ut i skratt. 

Blev du lurad igår?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela