- Foto: Stella Pictures, Lionel Cironneau/TT, Henrik Montgomery/TT

Här är kändisarnas aprilskämt

Att luras den första april känns för många självklart. Under gårdagen var det många kändisar som postade aprilskämt på deras sociala medier dagen till ära. Nyheter24 har listat de bästa från gårdagen.


Justin Bieber

Justin Bieber postade under gårdagen en bild på ett ultraljud på sin Instagram något som väckte starka reaktioner från fansen. Några av följarna grattade, medan andra var misstänksamma. En timme senare dök en ny bild upp där man ser Justins fru Hailey Bieber vara hos läkaren med texten "Om ni trodde det var ett aprilskämt". Kort därefter bekräftades det dock att det var ett aprilskämt då han publicerade ännu en ny bild med texten "Vänta omg är det ett,,, APRILSKÄMT"

Justin Bieber lurades sina följare på Instagram. Bildkälla: Instgram

Therese Lindgren

Youtubern och influencern Therese Lindgren publicerade igår en video på Youtube där hon berättar att hon har investerat fyra miljoner kronor i en hektar åkermark för potatis. I videon visar hon upp sitt nya "varumärke" Therese's bakpotatis. På Instagram skriver hennes följare "Ungefär vid den här delen av videon så började jag inse att det var något fuffens på gång". För ja, det var ju såklart ett aprilskämt. 

Therese Lindgren visar upp sitt nya "varumärke". Bildkälla: Youtube

Benjamin Ingrosso

Artisten Benjamin Ingrosso var inte heller han sen på att haka på trenden med aprilskämt. På sin Instagram publicerade han en bild på ett nytt skivomslag. Där skriver han att han kommer att släppa en ny singel på fredag. En ny engelsk version av låten "Hej Sofia" som var Benjamins första singel och som han släppte när han var nio år. "Inte okej o skämta om det" kommenterar artistkollegan Wiktoria Johansson. 

Benjamin lurade sina följare med ett aprilskämt. Bildkälla: Instagram

Pernilla Wahlgren

Och inte skulle mamma vara sämre. Kort efter Benjamins aprilskämt på Instagram publicerade mamma Pernilla en video på sin Instagram. Till videon, där hon sjunger Benjamins senaste singel på svenska, skriver hon: "Äntligen i studion & spelar in nytt material! Snart släpper jag en cover på svenska inspirerad av Benjamin Ingrosso". "Underbart att du bjuder så på dig själv", skriver en följare. "Vilken hit!", skriver en annan.

Pernilla Wahlgren sjunger sin "nya" låt. Bildkälla: Instagram

Camilla Läckberg

Författaren Camilla Läckberg publicerade igår på sin Instagram ett annorlunda aprilskämt. Hon skriver att hon startat ett samarbete med RFSU och att dem tillsammans har tagit fram limited edition utgåvor av sexleksaker. Varje sexleksak kommer ha ett berömt citat från en bok och att tanken är att man även i det sexuella möte ska finna en möjlighet till litterär bildning. De tre första produkterna vi släpper är vibratorn ”Horace”, rabbiten ”Jean-Claude” och buttpluggen ”Weinstein”.  Camilla får många positiva reaktioner på inlägget. "Bästa aprilskämtet idag", skriver en följare. 

Camilla Läckberg får hennes följare att tro att hon ska släppa sexleksaker. Bildkälla: Instagram

David Hellenius

Programledare och komikern David Hellenius blåste sina följare igår när han publicerade en bild på sin Instagram. På bilden poserar han tillsammans med sin fru Renée Nyberg och en bebis. Till bilden skriver han att de har fått en dotter som skall heta Tilde De Hellenius Nyberg, något som följarna inte riktigt gick på. "Ska hon inte heta April också?" kommenterar en följare.  

David Hellenius med frun Renée Nyberg lurar följarna att de har blivit föräldrar igen . Bildkälla: Instagram
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blev du lurad igår?
Tack för din röst!