Lördag 15 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso om pojkvännen: "Är inte redo"

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är i ett förhållande. Huruvida det är Phillipe eller någon annan är ännu oklart. Foto: Stella Pictures

Det är i Tom och Petters podd som Bianca Ingrosso nu väljer att berätta varför hon ännu inte avslöjat någonting om den nya relationen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso har varit singel sedan i höstas. Då tog det slut med den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Hon har hittills levt det glada singellivet men för ett par veckor sedan började fansen att spekulera i om hon och Philippe hittat tillbaka till varandra igen. Detta då de synts till på samma restauranger samt att de börjat följa varandra igen på Instagram. 

Bianca Ingrosso var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures

I en vlogg berättade Bianca att det finns en man i hennes liv, men att hon inte är redo att visa upp honom ännu.

 – Jag har inte riktigt kunnat. Vad ska vi säga om det. Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha på kamera, säger Bianca i vloggen.

– I kväll ska vi hem till mamma på middag, och den här killen ska ju med då, fyllde hon i. 

Bianca gästade Tom & Petters podd där hon berättade anledningen till varför hon är väldigt tystlåten om sin nya relation. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca gästade under veckan "Tom och Petters podd" tillsammans med vännen Alice Stenlöf, och killarna var då väldigt nyfikna på hur det låg till med Biancas nya relation. 

– Är du singel nu?, frågar Tom. 

– Nej det är jag inte. It's complicated. Jag är med någon nu, men jag är inte riktigt redo med att gå ut med vem det är, svarar Bianca. 

Är du i ett förhållande just nu?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela