Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om pojkvännen: "Är inte redo"

- 08/04/2019, 17:17 -

Det är i Tom och Petters podd som Bianca Ingrosso nu väljer att berätta varför hon ännu inte avslöjat någonting om den nya relationen.

Bianca Ingrosso har varit singel sedan i höstas. Då tog det slut med den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Hon har hittills levt det glada singellivet men för ett par veckor sedan började fansen att spekulera i om hon och Philippe hittat tillbaka till varandra igen. Detta då de synts till på samma restauranger samt att de börjat följa varandra igen på Instagram. 

Bianca & Phillipe
Bianca Ingrosso var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures

I en vlogg berättade Bianca att det finns en man i hennes liv, men att hon inte är redo att visa upp honom ännu.

 – Jag har inte riktigt kunnat. Vad ska vi säga om det. Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha på kamera, säger Bianca i vloggen.

– I kväll ska vi hem till mamma på middag, och den här killen ska ju med då, fyllde hon i. 

Bianca Ingrosso
Bianca gästade Tom & Petters podd där hon berättade anledningen till varför hon är väldigt tystlåten om sin nya relation. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca gästade under veckan "Tom och Petters podd" tillsammans med vännen Alice Stenlöf, och killarna var då väldigt nyfikna på hur det låg till med Biancas nya relation. 

– Är du singel nu?, frågar Tom. 

– Nej det är jag inte. It's complicated. Jag är med någon nu, men jag är inte riktigt redo med att gå ut med vem det är, svarar Bianca. 

Är du i ett förhållande just nu?