Bianca Ingrossos sex-tips till alla män: "Fick mig att komma direkt"

Det var när Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf poddade med Fanny Lyckman och Klara Elvgren som det bjöds på ordentligt med sexsnack.


Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drev tidigare en av landets största poddar – vilken de efter ett par åt valde att lägga ned. Men innan dess hann de slita av en rad olika ämnen och skapa en rad olika rubriker. 

Och att prata sex, det är fortfarande någonting som ligger Bianca varmt om hjärtat. När Alice och Bianca poddade med Fanny LyckmanKlara Elvgren som driver podden "Oss emellan" blev det minst sagt hett i studion. De fyra tjejerna delade på en flaska Champagne, och sedan var snacket mer eller mindre igång. 

Fanny Lyckman & Klara Elvgren. Bildkälla: Fanny Lyckman Instagram

Några ämnen som gänget valde att gå igenom var bland annat dirtytalk, oralsex, one night stands samt hur killar de haft sex med hanterat sina händer – någonting som kan gå väldigt rätt och väldigt fel. 

– Kan vi konstatera att 95 procent av alla killar inte hittar rätt, frågar Bianca?

Bianca Ingrosso är ett stort fan av att prata sex & relation – och hon gör det minst sagt bra. Bildkälla: Stella Pictures

– Haha ja, de bara gräver och gräver, skrattar Klara. 

Bianca passar då på att ge några av sina bästa tips när det kommer till att använda sina händer under sex. 

– Jag har bara varit med en som på riktigt kunde använda sina fingrar och händer på mig riktigt bra. Det enda sättet du kan få njutning av som slidbärare är om det är fingrar inne och dom går runt. Man måste liksom "vispa" lite där inne, sa Bianca och fortsatte: 

– För då kommer man åt G-punkten. In och ut är som att klappa på en penis. It makes no sence. De runda rörelserna där inne på kommer åt flera punkter som gör att man får orgasm. .. gud, sa Bianca. 

– Kom du just nu, frågade Klara. 

– Ja, verkligen, svarade Bianca. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.