Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos sex-tips till alla män: "Fick mig att komma direkt"

- 09/04/2019, 13:42 -

Det är i det senaste avsnittet av Alice och Bianca "Säger du A får du säga B" som tjejerna bjudit in Fanny Lyckman och Klara Elvgren. Det bjuds på en hel del sexsnack och Bianca passar på att ge sina bästa sextips.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av landets största poddar där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Ett hett samtalsämne den senaste tiden har varit huruvida Bianca är singel eller inte, vilket hon än så länge bara hintat om på sin Youtube och i Tom och Petters podd. 

– Det är komplicerat, men nej jag är inte singel. Men jag är inte redo att berätta vem jag är tillsammans med ännu, sa hon tidigare i veckan. 

Men att prata sex, det är fortfarande någonting som ligger Bianca varmt om hjärtat. I senaste avsnittet av Alice och Biancas podd blev det mycket av den varan då de även gästades av Fanny LyckmanKlara Elvgren som driver podden "Oss emellan". De fyra tjejerna delade på en flaska Champagne, och sedan var snacket mer eller mindre igång. 

Fanny Lyckman & Klara Elvgren
Fanny Lyckman & Klara Elvgren driver podden "Oss emellan". Men denna vecka var de gäster hos Alice & Bianca. Bildkälla: Fanny Lyckman Instagram

Några ämnen som gänget valde att gå igenom var bland annat dirtytalk, oralsex, one night stands samt hur killar de haft sex med hanterat sina händer – någonting som kan gå väldigt rätt och väldigt fel. 

– Kan vi konstatera att 95 procent av alla killar inte hittar rätt, frågar Bianca?

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är ett stort fan av att prata sex & relation – och hon gör det minst sagt bra. Bildkälla: Stella Pictures

– Haha ja, de bara gräver och gräver, skrattar Klara. 

Binaca passar då på att ge några av sina bästa tips när det kommer till att använda sina händer under sex. 

– Jag har bara varit med en som på riktigt kunde använda sina fingrar och händer på mig riktigt bra. Det enda sättet du kan få njutning av som slidbärare är om det är fingrar inne och dom går runt. Man måste liksom "vispa" lite där inne, säger Bianca och fortsätter: 

– För då kommer man åt G-punkten. In och ut är som att klappa på en penis. It makes no sence. De runda rörelserna där inne på kommer åt flera punkter som gör att man får orgasm. 

– Kom du, frågar Klara. 

– Ja, verkligen, svarar Bianca.