Lancelot Hedman och Wiktoria Johansson
Det går romansrykten om Lancelot Hedman och Wiktoria Johansson. - Foto: TT

Lancelot "Lance" Hedmans egna ord om flirten med Mello-Wiktoria

Det har ryktats flitigt om Let’s Dance-aktuella Lancelot ”Lance” Hedmans kärleksliv. Nu senast har en flirtig konversation på Instagram fått fansen att börja spekulera i om Lance lagt in en stöt på Wiktoria Johansson.


Lancelot ”Lance” Hedman Graaf, 18, är högaktuell som en av deltagarna i årets upplaga av TV4:s Let’s Dance, där han tävlar ihop med dansaren Linn Hegdal, 23. 

Redan innan årets säsong kickades igång började det att ryktas om att en romans var på gång mellan Lancelot och Linn. Men det var de snabba med att dementera. 

Nu spekulerades det istället om DJ:n och kändissonen Lance har fått upp ögonen för Melodifestivalen-profilen Wiktoria Johansson, 22. 

Wiktoria har nämligen kommenterat ”Fin!” på en av Lances bilder på Instagram, varpå han svarar: 

”Du är fin”, följt av en hjärt-emojii. 

Fansen började snabbt gilla kommentarerna och en av följarna har till och med kommenterat: 

”Ta henne på en dejt bara förfan”. 

Nyheter24 träffade Lance efter onsdagens genrep inför Let’s Dance och passade på att fråga hur hans relation till Wiktoria ser ut. 

– Jag och Wiktoria är vänner. Det är som att jag kommenterar Linns bilder ibland att hon är fin. Eller det har jag aldrig gjort men... Nej men absolut inte, jag och Wiktoria är bara vänner, vi har ingen flirt alls, säger Lancelot Hedman Graaf.

Det började gå romansrykten om Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal redan innan säsongen av Let's Dance kickat igång. Bildkälla: TT

På fredag kommer Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal att dansa en vals till låten ”If you don’t know me by now”. För Nyheter24 berättar dansparet att de kände sig nöjda med morgonens genrep.  

– Det gick bra! Vi har ju två dagar kvar, men jag tycker att det börjar att sitta. I’m happy, säger Linn Hegdal. 

Missa inte när Lancelot och Linn tävlar i fredagens direktsändning av Let’s Dance, 20:00 på TV4. 

Se Nyheter24:s intervju med Lancelot Hedman Graaf i klippet ovan! 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Lancelots hemliga kändiscrush, vilket inte är någon mindre än världsartisten Zara Larsson. För en tid sedan fick Zara frågan om hon skulle kunna tänka sig att dejta Lancelot. Vad superstjärnan svarade kan du läsa mer om här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Lance och Wiktoria kommer att börja dejta?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.