Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Exakt så mycket tjänar jag i månaden"

Nöje | 11/04/2019 10:46

Det är i en ny video som Bianca Ingrosso pratar ut om allt mellan himmel och jord. Bland annat så väljer hon att ta upp hur mycket hon tjänar – och det är inga dåliga summor vi pratar om.

Bianca Ingrosso, 24, är en tjej med många strängar på sin lyra. Hon spelar in succéprogrammet Wahlgrens värld tio månader per år, sitter i juryn till Talang Sverige samt tar fram och jobbar med det egna sminkmärket CAIA som säljer slut överallt, konstant.

Och när hon inte pysslar med det så är hon ambassadör för PUMA och hudvårdsmärket ACO samtidigt som hon driver och producerar en av landets populäraste och största poddar ”Har du sagt A får du säga B”.  

Bianca Ingrosso
Bianca har väldigt många bollar i luften. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Tidigare bloggade även Bianca, men på grund av elaka kommentarer i kombination med att hon har så pass mycket annat att göra på dagarna så valde hon att tillfälligt stänga ned sin blogg. 

– Jag gick ju in i väggen där ett tag. Och då bloggen är ett heltidsjobb samtidigt som att jag har fyra-fem andra heltidsjobb så kände jag att det blev för mycket, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av landets största poddar där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Bildkälla: Stella Pictures

Dock så ger det hårda arbetet avkastning. I en ny video väljer nämligen Bianca att berätta exakt vad hon fakturerar och tar ut i lön. Och det är ingen dålig summa direkt. 

– Jag fakturerar mer än 400 000 varje månad. Men det är inte vad jag tar ut i lön. Utan jag plockar ut en mindre summa än så varje månad, berättar hon. 

Gav sina bästa sextips i sin podd

Att prata om sex och relationer är någonting som ligger Bianca varmt om hjärtat. I senaste avsnittet av Alice och Biancas podd blev det mycket av den varan då de även gästades av Fanny Lyckman & Klara Elvgren som driver podden "Oss emellan". De fyra tjejerna delade på en flaska Champagne, och sedan var snacket mer eller mindre igång. 

Bianca passade då på att ge några av sina bästa tips när det kommer till att använda händer under sex. 

– Jag har bara varit med en som på riktigt kunde använda sina fingrar och händer på mig riktigt bra. Det enda sättet du kan få njutning av som slidbärare är om det är fingrar inne och dom går runt. Man måste liksom "vispa" lite där inne, säger Bianca och fortsätter: 

– För då kommer man åt G-punkten. In och ut är som att klappa på en penis. It makes no sence. De runda rörelserna där inne på kommer åt flera punkter som gör att man får orgasm.

Läs mer om det här.