Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar: "Han var mitt sämsta ligg"

- 12/04/2019, 09:50 -

Det är i podcasten "Har du sagt A får du säga B" som Bianca Ingrosso bland annat berättar hon om hur många hon har legat med, och hon avslöjar dessutom allt om sitt sämsta ligg.

Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, gör succé med podacsten "Har du sagt A får du säga B" . 

I veckan har det varit fullt fokus på sex i podcasten, som har gästats av Klara Elvgren och Fanny Lyckman som har podden "Oss emellan".

Bianca har strösslat sextips runt sig – bland annat har hon berättat om sin tantrakurs och vikten av att göra knipövningar. Något som har förändrat hennes sexliv totalt.

– Man sitter i skräddarställning 10 minuter varje morgon och kniper där nere. Men du ska kunna andas medan du kniper. Men det handlar om att träna upp musklerna där nere då man annars inte gör det så mycket. Du kan ha svårt för att komma av penetrationssex men det behöver varken bero på att man gör någonting fel – utan det är knipövningarna som är viktiga. Det blir såååån skillnad, berättade Bianca i podcasten.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso ger en hel del sextips i sin podcast. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det var katastrof"

Bianca berättar dessutom att hon har legat med en hel del stolpskott genom åren.

– Majoriteten av mina ligg har varit katastrof. Stela, pojkar, jag har inte varit i mitt esse, säger Bianca i podcasten.

Hon minns särskilt ett dåligt ligg. Under akten skulle han "dirigera henne" – något som inte uppskattades av Bianca och gjorde det väldigt stelt.

– Jag kom hem till honom och han hade en 90-säng. Först sa han saker som "sätt dig upp" och "vänd dig om". Sexet blev ju så stelt eftersom övergångarna mellan varje position han ville ha blev ju så långsamma och långdraget. Det var katastrof. Och en annan kille låg med mig som att jag var en snigel och frågade hela tiden "är det skönt?", berättar Bianca.