Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell inlagd akut på sjukhus: "Förtjänar inte detta"

- 12/04/2019, 12:44 -

Det var under fredagen som Joakim Lundell skrev ut på Instagram att hans fru Jonna Lundell blivit inlagd akut på sjukhuset. Nu undersöks hon av läkare som försöker fastställa vad som kan ha hänt.

Det var under fredagseftermiddagen som Joakim Lundell skrev ut på Instagram att frun Jonna Lundell åkt in akut på sjukhuset. Jonna genomgick nyligen en abort och har under en lång period känt sig väldigt stressad och mått dåligt på grund av en rad olika omständigheter. Men ännu har inte läkarna fastställt om vad hennes smärtor kan bero på. 

Jonna Lundell
Det var under natten som Jonna drabbades av så pass svåra buksmärtor att hon tvingades åka in akut till sjukhus. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Det var under natten Jonna hade drabbats av så pass svåra smärtor i buken att hon knappt kunnat stå upp. 

"Du är den mest fantastiska människa jag någonsin träffat, och att få vara förälder till våran Lunabelle ihop med dig är verkligen det bästa som hänt mig. Och att vi nu varit tillsammans i snart 7 år är helt galet. Jag hade önskat att kunna ge dig världens bästa helg och att verkligen fira din 25 års dag. Men vår orimliga otur vekar inte ha något slut", inleder han. 

"Först gick hennes farfar bort plötsligt och sedan inatt fick Jonna intensiva smärtor, som senare imorse ledde att hon knappt kunde ställa sig upp. Tyvärr är nu Jonna på akuten och undersöks vad felet är. Du förtjänar inte detta. Jag älskar dig mer än ord kan förklara och lovar dig att finnas vid din sida genom hela livet", avslutar han. 

Joakim och Jonna
Jocke & Jonna tillsammans med hunden Batman och dottern Lunabelle. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

I kommentarsfältet överöser fansen paret med kärlek och skriver att Jonna ska krya på sig.