Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här vigs Margaux av Ebba Busch Thor – efter galna festnatten

- 13/04/2019, 17:14 -

Influencern Marguax Dietz sade "ja" till Jacob Lieberman och bröllopsfesten var minst sagt storslagen. Efter en riktig festnatt vigdes paret, bland pyjamasklädda gäster, av ingen mindre än partiledaren Ebba Bush Thor.

Idag vigdes Margaux Dietz och Jacob Lieberman under en spektakulär kärleksfest. 

– Vi bestämde oss direkt när vi förlovade oss att vi ville ha ett väldigt annorlunda bröllop. Vi ville ha ett annorlunda bröllop för att vi typ har gjort allting tvärtom, säger Margaux i en youtubevideo som laddades upp precis innan vigseln ägde rum. 

"Bakisbröllop"

Det var minst sagt ett annorlunda, och helt fantastiskt, bröllop som ägde rum idag. Klädkoden för bröllopsgästerna var "pyjamas-kläder". Och när bruden och brudgummen gick mot altaret var det bland ett hav av välkända ansikten. 

Bröllopet har pågått sedan i fredags kväll, då gästerna överraskades med en bröllopsmiddag och bröllopsfest. Och om man ska utgå ifrån gästernas Instastories så verkar det ha varit en riktig brakfest som pågått enda in i småtimmarna!

Margaux
Foto: Instagram

Och idag, när Margaux delade med sig av bröllopsförberedelserna till sina över 200 000 youtubeföljare, berättade hon om hennes och Jacobs dagen-efter-natten-bröllop. 

– Nu när ni tittar på det här då har vi bakisbröllop, säger hon i videon. 

Vigdes av ingen mindre än Ebba Busch Thor 

Om du undrar vad som möjligtvis hade varit mer "out of the box" än ett bröllop med djungeltema, pyjamasklädda gäster och en tvådagarsfest så kan vi svara på den frågan: 

Nämligen Ebba Busch Thor.

Eller ja, mer specifikt, att ha Kristdemokraternas partiledare som vigselförrättare. För det var precis det som Margaux och Jacob hade. 

I Margauxs youtubevideo berättar EBT hur hon kände när hon blev tillfrågad om uppgiften. 

– Det här är bland det läskigaste jag har gjort. Så långt utanför min comfort zone, säger partiledaren i videon.

Men hur kommer det sig att Ebba Buch Thor av alla personer fick äran att viga paret? Jo, i videon förklarar Margaux att hon träffade Ebba Busch Thor under tiden som hon spelade in Youtube-serien ”Partitempen”. I serien intervjuade hon alla partiledare, och hon och EBT klickade direkt. 

Efter serien har Margaux och EBT fortsatt hålla kontakten och till och med blivit riktigt bra vänner. 

Under bröllopsfesten syns Ebba släppa loss på dansgolvet med Margaux.

Se klipp från den fullspäckade bröllopsfesten i videospelaren ovan.