Här vigs Margaux av Ebba Busch Thor – efter galna festnatten

Influencern Marguax Dietz sade "ja" till Jacob Lieberman och bröllopsfesten var minst sagt storslagen. Efter en riktig festnatt vigdes paret, bland pyjamasklädda gäster, av ingen mindre än partiledaren Ebba Bush Thor.


Idag vigdes Margaux Dietz och Jacob Lieberman under en spektakulär kärleksfest. 

– Vi bestämde oss direkt när vi förlovade oss att vi ville ha ett väldigt annorlunda bröllop. Vi ville ha ett annorlunda bröllop för att vi typ har gjort allting tvärtom, säger Margaux i en youtubevideo som laddades upp precis innan vigseln ägde rum. 

"Bakisbröllop"

Det var minst sagt ett annorlunda, och helt fantastiskt, bröllop som ägde rum idag. Klädkoden för bröllopsgästerna var "pyjamas-kläder". Och när bruden och brudgummen gick mot altaret var det bland ett hav av välkända ansikten. 

Bröllopet har pågått sedan i fredags kväll, då gästerna överraskades med en bröllopsmiddag och bröllopsfest. Och om man ska utgå ifrån gästernas Instastories så verkar det ha varit en riktig brakfest som pågått enda in i småtimmarna!

Foto: Instagram

Och idag, när Margaux delade med sig av bröllopsförberedelserna till sina över 200 000 youtubeföljare, berättade hon om hennes och Jacobs dagen-efter-natten-bröllop. 

– Nu när ni tittar på det här då har vi bakisbröllop, säger hon i videon. 

Vigdes av ingen mindre än Ebba Busch Thor 

Om du undrar vad som möjligtvis hade varit mer "out of the box" än ett bröllop med djungeltema, pyjamasklädda gäster och en tvådagarsfest så kan vi svara på den frågan: 

Nämligen Ebba Busch Thor.

Eller ja, mer specifikt, att ha Kristdemokraternas partiledare som vigselförrättare. För det var precis det som Margaux och Jacob hade. 

I Margauxs youtubevideo berättar EBT hur hon kände när hon blev tillfrågad om uppgiften. 

– Det här är bland det läskigaste jag har gjort. Så långt utanför min comfort zone, säger partiledaren i videon.

Men hur kommer det sig att Ebba Buch Thor av alla personer fick äran att viga paret? Jo, i videon förklarar Margaux att hon träffade Ebba Busch Thor under tiden som hon spelade in Youtube-serien ”Partitempen”. I serien intervjuade hon alla partiledare, och hon och EBT klickade direkt. 

Efter serien har Margaux och EBT fortsatt hålla kontakten och till och med blivit riktigt bra vänner. 

Under bröllopsfesten syns Ebba släppa loss på dansgolvet med Margaux.

Se klipp från den fullspäckade bröllopsfesten i videospelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?