Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kendall Jenners ärliga ord om avundsjukan: ”De har bröst och inte jag”

- 18/04/2019, 11:49

Kendall Jenner har gjort karriär på sitt utseende och tjänat miljoner som modell. Men hon har inte alltid varit bekväm i sin kropp – nu öppnar hon upp sig om hur det är att ständigt jämföras med sina systrar.

Supermodellen Kendall Jenner, 23, har gått på catwalken för de flesta stora designmärken. Och hon har minst sagt vuxit upp i rampljuset i och med dokusåpan ”Keeping up with the Kardashians”. 

Hennes systrar Kourtney, 39, Kim, 38, Khloé, 34 och Kylie Jenner, 21 kännetecknas alla för sina kurviga kroppar – till skillnad från Kendall som ärvt sin pappas atletiska gener. 

Med sin slanka kropp på 178 centimeter skiljer sig Kendall en del från exempelvis syskonskarans kortaste, Kourtney, som är 155 centimeter lång. 

Kendall Jenner
Kendall Jenner har tjänat miljoner på sitt utseende, men trots det har hon inte alltid varit bekväm i sin kropp. Bilkälla: Evan Agostini

"Passade inte in"

Kendall öppnar nu upp sig om hur det känns att ständigt jämföras med systrarna. 

– Under en tid i mitt liv kändes det nästan som om jag inte passade in, säger Kendall Jenner till The Daily Telegraph.

Och det är ju inte bara längden som gör att Kendall sticker ut i syskonskaran. 

– Mina systrar är mycket kurvigare än jag. Dom har bröst och jag har inte bröst. När jag växte upp var jag en liten ”Twiggy”-tjej, jag såg på mina systrar och tänkte alltid 'åhnej' är det meningen att jag ska vara mer sexig som dom? berättar Kendall Jenner till The Daily Telegraph.

"Jag har en annan vibe"

Utöver det yttre säger Kendall Jenner att hon även skiljer sig från systrarna personlighetsmässigt. 

– Jag är inte nödvändigtvis väldigt lik dem. Jag gillar att jag har en annan vibe. Jag gillar att göra olika saker. Och det är okej, säger hon till The Daily Telegraph.