Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip : "Dessa vardagsgrejer skulle jag aldrig få för mig att göra"

- 18/04/2019, 14:56

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är ju en sann entreprenör med flera bolag i rullning. Men för att lyckas krävs det en del uppoffringar. Hon berättar att hon exempelvis aldrig skulle gå hem till en kompis och äta halvfabrikat.

Som 14-åring började Isabella Löwengrip att blogga under namnet ”Blondinbella”. Sedan dess har hon gått från bloggerska till en entreprenör med flera bolag och ett starkt varumärke. 

Isabella Löwengrips mål är att bli världens mäktigaste kvinna, det berättar hon i en intervju med Dagens Nyheter.

Men för att lyckas med det krävs det fullt fokus. Isabella Löwengrip tror att hon befinner sig någonstans på aspberger-spektrat – vilket gör att hon kan koncentrera sig på det som är viktigt. 

– Jag behöver inte gå in i ett rum och tänka på vad folk tänker. Det hade varit fruktansvärt att bry sig om andras åsikter, ska man dra i det också, säger Isabella Löwengrip till DN. 

För att få sina företag och sitt varumärke att växa behöver hon plocka bort tid för relationer. 

– Jag lyssnar inte på människor som jag inte är intresserad av. Jag går inte till lunchrummet och lyssnar på vad folk gjorde i helgen, jag gör inte det. Jag skulle aldrig utsätta mig för att gå på en släktträff och höra om allas krämpor, om någon mår dåligt eller har bråkat med sin granne. Jag gör det bara inte. Jag kan buda presenten i stället. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip lägger inte mycket tid på relationer, utan satsar hellre på sina bolag och sitt varumärke. Bildkälla:Lars Pehrson/SvD/TT

"Skulle aldrig gå hem till någon och äta halvfabrikat" 

För att kunna prestera på topp är Isabella väldigt noga med att sköta sin hälsa och undviker därmed alkohol och onyttig mat. 

– Jag skulle aldrig gå hem till någon och äta halvfabrikat, dricka läsk och prata skvaller. Jag vill hellre lägga min tid på att mina bolag ska växa – det är min passion.

Löwengrip förstår att det kan vara knepigt för folk runtomkring att förstå sig på hennes sätt att leva. Men tillägger att hon inte bryr sig om det. 

Hon säger att hennes kollegor förstår men att det är svårare med kärleksrelationer. 

– Det funkar inte alls. Det funkar jättedåligt.  

För några månader sedan avslöjades det att Isabella "Blondinbella" Löwengrip tidigare har fejkat en hotbild mot sig själv. Det kan du läsa mer om här!