Danny och Molly är inte längre ett par
Danny Saucedo om singellivet - Foto: Maja Suslin/TT, Jonas Ekströmer/TT, TT/Kallestad Gorm, Pixabay

Danny Saucedo om singellivet efter Molly Sandén: "Fullt i inboxen"

Danny Saucedo har efter uppbrottet med ex-flickvännen Molly Sandén gett sig ut i singellivet igen. Det kanske inte är så lätt alltid efter sex år i en relation. Men enligt Saucedo så "kommer det och går erbjudanden hela tiden".


Det var inte alls längesedan som det avslöjades att artisten Danny Saucedo, 33, och ex-flickvännen Molly Sandén, 26, valt att gå skilda vägar. Artistparet tillbringade sex år tillsammans och var förlovade, vilket gjorde att uppbrottet blev än mer omskrivet. 

Älskar varandra

Vad exakt det var som hände mellan Danny och Molly är fortfarande inte offentligt. Men de är absolut inte ovänner, tvärt om! De är bästa vänner och älskar varandra, menar Danny.

Sedan han blev singel har han fått en hel del förfrågningar på sociala medier. En app som gått varm är hans Instagram där "erbjudanden kommer och går hela tiden", vilket är riktigt smickrande enligt honom själv.

– Det är faktiskt fullt i inboxen. Men det har det alltid varit, säger Danny i en intervju med Aftonbladet och skrattar.

Och ännu är inte sångaren redo för ny kärlek, det är på tok för tidigt för det. Dock längtar han efter kärlek, men just nu är han jättekär i sig själv.

Men att dejta som självaste Danny Saucedo, folkkär och offentlig person, kanske inte är lätt som en plätt?

– Alla visar sig alltid från sin bästa sida och det är väldigt sällan jag får se den brutala och råa sidan. Men det har gjort mig till en väldigt bra människokännare och jag läser av människor otroligt snabbt. Jag ser om det är något som döljer sig eller om det är ärligt. Man lär sig det fort. Jag tror att det kommer med jobbet, fortsätter han i intervjun.

"Man måste vara öppen"

När det gäller framtida dejting vill inte Danny begränsa sig, utan han menar att "man måste vara öppen". Även om det kanske skulle vara en enklare väg att gå genom att dejta en person i samma bransch, eftersom man kan förstå varann på ett annat sätt, så vill han inte hålla sig endast inom kändisvärlden. 

Ett fan är ett fan

Och om man nu ska vara öppen kanske man lika gärna kan dejta ett fan? Nja, den idén är inte den folkkäre artisten så pigg på.

– Nej! Ett fan är ett fan. Att träffa någon som är ett riktigt fan och har massa autografer och alla dina plattor… Det skulle bli jättekonstigt, avslutar han i intervjun med Aftonbladet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Danny Saucedo bröt tystnaden om uppbrottet från Molly. Det kan du läsa mer om här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du singel?
Tack för din röst!