Fansens vilda hysteri när Justin Bieber lockade med nytt album Coachella

- 23/04/2019, 11:10 -
Bildkälla: Justin Biebers Instagram

Bildkälla: Justin Biebers Instagram

Justin Bieber har inte ställt sig på en scen på nästan två år. Men på den stora musikfestivalen Coachella i USA chockade han publiken genom att gästa Ariana Grandes spelning. Innan han klev av scenen hintade dessutom stjärnan om ett nytt album.


2017 avslutade den kanadensiske megastjärnan sin världsturné med albumet "Purpose" i förtid och har sedan dess inte klivit upp på scenen igen. Med 15 shower kvar av världsturnén valde han att runda av.

"Jag vill ha en hållbar karriär men jag vill också ha en hållbar själ och ett hållbart hjärta", skrev han på Instagram efter sitt beslut.

Men på sista dagen av årets upplaga av Coachella (12-21 april), som anordnas utanför Kalifornien i USA, överraskade han inte bara publiken genom att dyka upp på scenen tillsammans med Ariana Grande. Han blev också förvånad själv. 

– Jag hade ingen aning om att jag skulle upp på scenen ikväll. Ingen som helst aning. Jag hade på mig den här schyssta outfiten utan att veta att jag skulle framträda, sa Justin Bieber.

Bildkälla: Justin Biebers Instagram

Ariana Grande och Justin Bieber har samma manager och det var den sistnämndes superhit "Sorry" från 2015 som artisterna sjöng inför det vilda publikhavet. 

Bildkälla: Justin Biebers Instagram

Innan han klev av scenen tackade han publiken och lämnade ett besked som sannolikt gladde många "Beliebers" runtom i världen. 

– Nytt album kommer snart, sa han.

Gillar du Justin Bieber?