Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenska bloggare nu och då –  har de förändrats 10 år

- 25/04/2019, 09:55

Bianca Ingrosso, Kenza Zouiten, Isabella Löwengrip och många fler – se hur de svenska bloggarna och influencerprofilerna har förändrats på 10 år.

Kenza Zouiten, Paulina "Paow" Danielsson, Alexandra "Kissie" Nilsson och Isabella "Blondinbella" Löwengrip började alla blogga i mitten av 2000-talet. 

Idag har de alla valt olika inriktningar – Isabella är en framgångsrik affärskvinna, höggravida Kenza tjänar miljoner på sitt märke Ivyrevel och Paow har vi de senaste åren kunnat se i dokusåpor som "Paradise Hotel" och "Ex on the beach".

Men det är inte bara deras karriärer som idag ser annorlunda ut.

Även utseendemässigt har det hänt en hel del för bloggprofilerna. På kändisfester för tio år sedan var det – om vi ska vara diplomatiska – en hel del brun utan sol och löshår som dominerade.

Alexandra Nilsson och Paulina Danielsson
Alexandra "Kissie" Nilsson och Paulina "Paow" Danielsson på biopremiär sommaren 2009. Bildkälla: Stella Pictures.

Alexandra Nilsson brukar då och då lägga ut jämförelsebilder på sin blogg för att visa sina läsare hur hon har förändrats genom åren.

"Rockbjörnen för 3 år sedan, vs rockbjörnen i år. Har jag förändrats något? Förutom att mina tuttar ser gigantiska ut på den nyaste bilden haha", skrev hon bland annat i sin blogg

Då var hennes läsare eniga – de nya bilderna visar verkligen en transformation både när det kommer till mode och utseende. Några av kommentarerna löd:

"Nu är du mer ”fashion” och så snygg, även om du var det innan också"

"Fin på båda bilderna men tycker att du ser lite mer sofistikerad ut på den senaste. Looking good."

"Du är såååå mycket snyggare nu!".

Benjamin och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso med lillebror Benjamin på röda mattan sommaren 2010. Bildkälla: Stella Pictures.

I klippet ovan kan du se hur de svenska bloggkändisarna har förändrats genom åren – vi tar oss bland annat en titt på Joakim Lundell, Bianca Ingrosso, Amir Akrouti och många fler.