Malin Berghagen
Malin Berghagen är förlovad. - Foto: Stella Pictures

Malin Berghagen har förlovat sig med engelsmannen Martin Charlton

Malin Berghagen har förlovat sig med Martin Charlton. "Vi är tokkära".


I juni förra året gick Malin Berghagen, 52, ut med att hon hittat kärleken i engelsmannen Martin Charlton, 47. I det senaste avsnittet av podcasten ”Berghagen och Tess” delar hon med sig av den glada nyheten att paret nu har förlovat sig. Och att de är "tokkära". 

– Martin frågade, på svenska, om jag ville gifta mig med honom, berättar hon.

Malin berättar att hon och Charlton kom överens att ge förhållandet ett år och sedan se vad som kändes rätt. Och rätt kändes det. För efter prick ett år valde engelskmannen att gå ned på knä och fria. 

– Vi har ju varit gifta båda två i långa förhållanden där vi har barn och så vidare, så vi har ju sagt att vi går ”all in” ett år och vad som än händer där vi känner att ”gud vad jobbigt, ska jag leva med den här människan?” eller ”åh, det där är jobbigt” så måste vi hålla ut och ge det en chans, för så mycket tyckte vi om varandra, berättar hon. 

"Träffades med hjälp av Niclas Wahlgren"

Malin och Martin träffades i slutet av april på en fest i Stockholm – de presenterades för varandra av gemensamma vännen Niclas Wahlgren

– Det var Martin som tog steget och sa att vi borde byta telefonnummer, för att vi kanske skulle kunna samarbeta. Bra val, bra beslut. Jag gick på den, så att säga, berättade Malin tidigare i en intervju med Expressen

Martin Charlton driver ett upplevelseföretag, och förslaget var att Malin Berghagen skulle hjälpa honom att jobba med sociala medier.  Och på den vägen är det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du förlova dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.