Blev störtförälskade i Bonde söker fru – men kärlekssagan tog slut

Förra årets Bonde söker fru levererade minst sagt mycket känslor. Tittarna fick se allt ifrån hjärtekross och svek till kärlek och förälskelse. Ett par som blev upp över öronen kära var Per Solberg och Sofie Öhman.


Förra årets Bonde söker fru levererade minst sagt mycket av allt. 

Någonting som tog mycket fokus i programmet var när mjölkbonden Simon Ohlsson lämnades hjärtekrossad samma dag som han och nya kärleken Frida skulle flyga på sin kärleksresa. 

– Att Frida inte dök upp, och heller inte gick att få tag i, var en chock för oss alla och något som aldrig tidigare hänt i 'Bonde söker frus' historia”, sa Clara Tengbom, exekutiv producent, efter avsnittet. 

Simon fick åka i väg ensam på resan, men som tur var blev han istället överraskad av sin barndomsvän Per. 

– Jag trodde inte mina ögon när jag såg honom, berättade Simon. 

Resan fick sig en ordentlig vändning när Simons vän plötsligt dök upp på hotellet. "Inte alla som skulle släppa allt och ställa upp sådär", säger Simon. Bildkälla: TV4Play

Idag har Simon hittat kärleken på nytt. Mer om det kan du läsa här.

Ett annat par som det gick bättre för var Per Solberg, 34, och Sofie Öhman, 29. Paret blev tokkära och i sista avsnittet berättade de om planerna att flytta ihop. 

Men riktigt så blev det inte. 

På sin blogg berättar nu Linda Lindorff att bonde-paret nu valt att gå skilda vägar och att kärlekssagan tagit slut.

"Jag tycker ju så mycket om Per. Världens finaste. Klok, godhjärtad, rolig och så förtjänt av att vara lycklig och kär. Samtidigt är jag glad att ett par som verkligen alla trodde skulle hålla ihop för alltid, ändå vågar vara ärliga mot varandra och bryta upp när det inte känns rätt", skriver hon och fortsätter:

Sofie och Per har idag gått skilda vägar. Bildkälla: TV4

"Det var en förälskelse men känslorna svalnade och övergick till vänskap. Sånt händer. Jag vet att Per tycker det är jobbigt och så klart är besviken att det inte blev mer men vare sig han eller Sofie ångrar något och vill heller inte ha det ogjort". 

Linda tillägger även att hon är säker på att Per och Sofie kommer att hitta kärleken på olika håll framöver. 

"Så stort lycka till önskar jag dem båda – nu på var sitt håll och håller tummarna för att de får må bra och vågar nån gång framöver ge kärleken en chans på nytt", avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.