Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kärlekslycka för ​Bonde söker fru-Simon : "Känns väldigt bra"

- 17/02/2019, 19:36 -

Simon Ohlsson blev iskallt dumpad av brevskrivaren Frida i tv-programmet Bonde söker fru. Tiden efter har varit tuff, men han har öppnat sitt hjärta igen. Nu berättar Simon att han äntligen hittat kärleken!

Det var med hopp om kärlek som mjölkbonden Simon Ohlsson, 27, från Öland var en av bönderna i senaste säsongen av tv-programmet Bonde söker fru. Drömmen var att hitta kärleken och det gick snabbare än Simon vågat hoppats på. I slutet valde han Frida Eriksson, som var en av brevskrivarna. Och hon blev överlycklig!

Men lyckan varade inte länge. Några dagar efter valet så åkte Frida hem för att hämta lite kläder, och kom aldrig tillbaka. Hon slutade svara på Simons sms och samtal, men Simon gav inte upp där.

Väntade på Arlanda

Tillsammans skulle de åka på en kärleksresa som var planerad av produktionen. Simon inväntade Frida på Arlanda – men hon dök aldrig upp. Istället ploppade kompisen Per upp som gubben i lådan. Det var en överraskning från produktionen och Simon som inte hade någon aning blev superglad!

Tiden efter Bonde söker fru har varit tuff för Simon. I en exklusiv intervju med Nyheter24 berättade han då att han inte träffade någon på ett bra tag efter inspelningen.

"Det är väldigt nytt"

Men vinden kan vända snabbt. Nu har det blåst kärlek åt Simons håll som nu träffat en ny tjej.

– Jag håller på att dejta en just nu, säger Simon Ohlsson till Expressen och fortsätter:

– Det är väldigt nytt.

Men vem den lyckliga är vill Simon inte gå ut med ännu. 

– Det kan vi ta längre fram när vi vet vad det här leder till, fortsätter Simon Ohlsson till Expressen och tillägger: 

– Men det känns väldigt bra faktiskt. 

Men något han faktiskt kan avslöja är att han inte mötte sin nya flamma i ett tv-sammanhang, utan på "det gamla klassiska sättet". 

Nyheter24 har tidigare skrivit om när brevskrivaren berättade med sina egna ord om kärlekssveket i tv-programmet, då hon även berättar att hon också träffat kärleken i sitt liv. Det och lite till kan du läsa mer om här.