Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

David Dencik och Rami Malek spelar skurkar i nya James Bond

- 25/04/2019, 17:16 -

Den svenska skådespelaren David Dencik kommer att spela skurk i den nya James Bond-filmen "Bond 25". Han får sällskap av Rami Malek som även han ska ta fram sin mörkaste sida.

Den Oscarsvinnande skådespelaren Rami Malek, 37, kommer att spela skurk i den kommande James Bond-filmen. 

Rami, som vi bland annat har sett porträttera Queen-sångaren Freddie Mercury i filmen "Bohemian Rhapsody", kommer göra Bonds liv surt i den 25:e filmen i serien.

– Jag kommer se till att Bond inte kommer att få en enkel resa, säger Malek i ett uttalande, skriver The Sun.

Rami Malek
Rami Malek spelar skurk. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Malek får även sällskap av en svensk skådespelare. "Stört av allt"-aktuella David Dencik, 44, ska även han spela skurk i den nya filmen. 

"Blade Runner"-stjärnan Ana De Armas ska gestalta den så kallade "Bond-bruden". Daniel Craig spelar James Bond – och det blir sista gången han tar på sig den stiliga outfiten för den rollen.

Ana De Armas
Ana De Armas spelar "Bond"-brud. Bildkälla: Stella Pictures.

Filmen, som ännu inte har någon titel utan går under arbetsnamnet "Bond 25", kommer att inledas när Bond är på semester i Jamaica. Där får han ett besök av en CIA-agent som vill att Bond ska hitta en kidnappad forskare. Andra inspelningsplatser är Norge, Italien och Storbritannien.

David Dencik
David Dencik spelar även han skurk! Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

"Bond 25" regisseras av Cary Fukunaga som tidigare har gjort bland annat "True Detective" och skrivit manus till nyinspelningen av skräckfilmen "Det".

Beräknad premiär för "Bond 25" är 8 april 2020. 

Daniel Craig som James Bond
Det blir sista gången som Daniel Craig drar pickadollen som James Bond. Bildkälla: Stella Pictures.
Vill du se nya James Bond-filmen?