Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paows heta natt med kända artisten: "Förstörde allt med Lance" 

- 26/04/2019, 16:24

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf var ett par för drygt ett år sedan. Paow öppnar upp sig för Nyheter24 om vad som blev spiken i kistan för slutet på deras kärlekssaga.

Influencern och PH-veteranen Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf, gick i november 2017 ut med att de var ett par. 

Parets kärlekssaga kantades av en hel del bråk och relationen tog slut i februari 2018. Många gånger under relationen gjorde de slut – men blev snabbt tillsammans igen. 

– När vi bråkade packade Lance ofta ihop sina saker och åkte hem. Jag la säkert 10 000 kronor på taxi till Djursholm under den sista månaden för att åka efter Lance. Och ibland var det Magdalena som ringde och sa att Lance var ledsen, säger Paow till Nyheter24

Men en dag tröttnade Paow på alla bråk och bestämde sig för att gå ut och festa istället för att åka efter Lance till Djursholm. Hon gick till nattklubben Hell's Kitchen i Stockholm. 

Paulina
Relationen mellan Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf tog slut för drygt ett år sedan. Bildkälla: Instagram/kattpaow

"Blev full och gick hem med känd artist" 

När hon var på klubben tittade hon på Lances story på Instagram och såg att han satt i sängen och åt choklad med en annan tjej. 

 Jag fick senare veta att det var hans kusin eller nån gammal barndomskompis. Men just då trodde jag att han var med en annan tjej och blev stressad och ledsen. Jag blev full och gick hem med en känd artist, som jag hade haft ihop det med innan jag blev tillsammans med Lance, säger Paow. 

Lancelot visste om Paows historia med den kända bandmedlemmen och det var ett känsligt ämne för honom. 

– Det var ganska pissigt gjort av mig eftersom jag visste att det skulle såra Lance extra mycket att jag låg med just den killen. På morgonen efter skickade jag ett argt sms till Lance där jag skrev vad jag hade gjort. När jag är sårad och ledsen blir jag elakare än när jag är arg, säger Paow. 

Paulina berättar att det nog hade löst sig mellan henne och Lancelot om hon inte hade gått hem med den kända artisten den där kvällen. Men samtidigt tror hon att de hade fortsatt bråka och att relationen nog skulle ha tagit slut inom en snar framtid ändå. 

– På sätt och vis är jag glad över att det tog slut. Vi försökte ju några veckor efter att det där hade hänt, men det var kört. Jag har faktiskt inte känt någonting för någon annan kille sen Lance. Men nu efter ett år och två månader börjar jag äntligen komma över det, säger Paow. 

Paulina "Paow" Danielsson öppnade nyligen om sig om hennes festande och syn på droger. Läs mer om Paows ärliga ord om kokainet här!