Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är familjen Jenner-Kardashians alla lyxbilar

- 03/05/2019, 13:57 -

Det är inga skruttiga Volvos för familjen Jenner-Kardashian. I deras garage trängs superbilar som Ferrari, Lamborghini och Bugatti – och den största bilnörden av dom alla är nog Kylie Jenner, 21.

Att familjen Jenner-Kardashian är rika som troll är ingen hemlighet. Både Kylie Jenner och Kim Kardashian är miljardärer (Kim är god för över 3 miljarder!), och Kendall Jenner tjänar även hon storkovan på sin modellkarriär.

Så att hela klanen har riktigt lyxiga bilar är kanske inte så konstigt – "värst" av alla är förmodligen Kylie, 21, som i sitt garage kan stoltsera med bilar som Lamborghini Aventador, LaFerrari, Ferrari Spider, en Vintage Rolls-Royce och två Mercedes G-Wagons.

Kolla in resten av familjens superbilar här:

Caitlyn Jenner
I början av april sågs Caitlyn och flickvännen Sophia Hutchins cruisa runt i Caitlyns 2019 Porsche 911 GT2 RS. I Sverige kostar bilen cirka 2,7 miljoner kronor.

Caitlyn Jenner
Caitlyn Jenner kör sin Porsche. Bildkälla: Stella Pictures

Kanye West
Kim Kardashians make Kanye West sågs nyligen köra en Lamborghini Urus. Den italienska super-suv:en väger över 2 ton, har 650 hästkrafter och kostar mastiga två miljoner kronor.

Kanye West
Kanye West med sin Lamborghini Urus. Bildkälla: Stella Pictures

Kylie Jenner
Som vi nämnde tidigare har minstingen Kylie en imponerande bilsamling. Hennes Ferrari Spider 488 kostar drygt 2,5 miljoner kronor och den riviga Lamborghini Aventador ligger i ungefär samma prisklass.

Kylie Jenner
Kylie Jenner posar i sin Lamborghini Aventador. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Kendall Jenner
Det händer givetvis att Kendall hoppar in med sina långa modellben i en modern Ferrari, men i det stora hela är hon ett fan av äldre bilar. Hon äger bland annat en Corvette Stingray från 1956, en röd Ford Mustang och en vackert ljuslila Cadillac.

Kendall Jenner
Kendall Jenner gillar äldre bilar. Bildkälla: Stella Pictures

Travis Scott
Kylie Jenners baby daddy Travis Scott är en framgångsrik rapstjärna med hundratals miljoner på kontot. Han är ett stort fan av "supercars" och har den senaste tiden setts köra en Lamborghini Aventador. När Travis fyllde 28 år den 30 april så fick han dessutom en ny Lambo av sin flickvän Kylie – nämligen den lite mer familjevänliga Urus.

Travis Scott
Travis Scott i en av sina många superbilar. Här i en customised Lamborghini Aventador. Bildkälla: Stella Pictures.

Scott Disick
Kourtney Kardashians ex-kille Scott Disick – som hon har barnen Mason, Penelope och Reigh med – har även han en dyr smak när det kommer till bilar. Han hade tidigare en Bugatti Veyron – de kostar mastiga 22 miljoner kronor. Men den superbilen sålde Scott för ett par år sedan. 

Scott Disick
Scott Disick och flickvännen Sofia Richie tar gärna en tur i Scotts Ferrari. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu ses han oftast köra sin älskade Ferrari eller en Bentley Mulsane. Ibland glassar han runt i elsportbilen BMW i8. Den kan bli din för cirka 1,2 miljoner kronor.

Kim Kardashian
Kim och Kanye har en mängd lyxiga bilar tillsammans – bland annat kan de gasa runt i bilar som Cadillac Escalade, Ferrari 458 Italia och en Bugatti Veyron. Men Kims favoritbil till vardags är en Range Rover. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian matchar sin bil med outfiten. Bildkälla: Stella Pictures.

Nyligen fick hon dessutom en härlig present av maken Kanye – nämligen en 2018 Mercedes G550 4×4 SUV. För den ska Kanye ha betalat cirka 2,8 miljoner kronor.

Khloe Kardashian
Khloe syns ofta i sin älskade Rolls Royce Wraith. Den kostade henne över 3,8 miljoner kronor. En annan bil vi ofta ser Khloe susa fram i är en Mercedes G-klass. De kostar strax över 1 miljon kronor.

Khloe och Kourtney Kardashian
Khloe och Kourtney Kardashian mallar sig på sina lyxbilar. Bildkälla: Stella Pictures

Kourtney Kardashian
Kourtney är den som är minst biltokig av systrarna. Hon kör gärna en Mercedes eller sin svarta Ferrari.

Kris Jenner
Mamma Kris är familjens överhuvud, och även hon har en massiv bilsamling. Förra året fick Kris en 488 Gran Turismo Ferrari i födelsedagspresent från dottern Kylie. Kris har även en Bentley Continental, en Rolls Royce Ghost och flera Mercedes G-klass bilar i sin ägo. 

Kris pojkvän Corey Gamble kör dessutom en McLaren.

Corey Gamble
Kris pojkvän Corey Gamble stiger ur sin McLaren. Bildkälla: Stella Pictures.