Viktor Philipson och Carolina Gynning
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson. - Foto: Stella Pictures

Allt du vill veta om Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson

Carolina Gynning är upp över öronen förälskad i nya pojkvännen Viktor Philipson. Här är allt du vill veta om Gynnings nya kärlek – det jobbar han med, så mycket pengar tjänar han och är han verkligen vän med Leif GW Persson?


Det var i början av april som Carolina Gynning, 40, började dejta Viktor Philipson, 33. I sin podcast berättade Gynning att hon var så kär att hon går på moln.

Den 1 maj kom Gynning till UNICEF-galan med Viktor vid sin sida, och då var de rosa molnen utbytta mot en röd matta.

"UNICEF galan #världenskväll igår med min älskling Viktor Philipson. Kändes så fint att få dela denna viktiga kväll med dig. Du gör mig så extremt lycklig Hade inte ens kunnat drömma om att hitta någon som dig", skrev Carolina på sin Instagram.

Carolina Gynning är riktigt nykär – något som hon berättar om i podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva". Bildkälla: Stella Pictures

Men vem är egentligen Carolinas nya kärlek? Vi har tagit reda på allt du vill veta om honom!

Så träffades Viktor och Carolina

Carolina har i sin podcast berättat att de fick kontakt via en gemensam vän, och att de började höras på sms. De sågs senare på en restaurang med ett gäng vänner.

– Det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder. Och han sa till och med "alltså vi kan inte sitta här och hångla nu för det är kanske lite too much liksom", berättar Gynning i podcasten.

Viktor Philipson och Carolina Gynning på Unicef-galan. Bildkälla: Stella Pictures

Hur gammal är Viktor?

Viktor föddes den 4 mars 1986. Han är idag 33 år gammal. Viktor är son till kungavännen Aje Philipson, 76, och den tidigare fotomodellen Gisela Schöön, 57.

Viktor är son till kungens bästa kompis Aje Philipson. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Vad är Viktors intressen?

På Instagram bjuder Viktor ofta på just bilder från sina många jakt och fisketurer världen över – så Carolinas smeknamn "Jägaren" passar minst sagt in. En av hans jaktkompisar är faktiskt ingen mindre än Leif GW Persson.

Viktor Philipson älskar att jaga. Bildkälla: Instagram/viktorphilipson

Vad jobbar Viktor med?

Viktor är styrelseledamot i företaget Hjorten Aktiebolag. Enligt Expressen är det ett företag inom jakt, fiske och slakteriverksamhet. Viktor har även pysslat med att bygga ett hotell på en grannö till Bali. Där har han fått besök av sin kompis, den svenska dj-stjärnan Otto Knows.

Viktor Philipson har ägnat sig åt att bygga hotell i värmen. Bildkälla: Instagram/viktorphilipson

Hur mycket pengar tjänar Viktor?

Tidningen Expressen har kartlagt Viktors liv, och hur societetssonen försörjer sig är höjt i dunkel. 

Enligt Expressen så har han under nästan hela 2000-talet haft noll kronor i taxerad förvärvsinkomst. Inte heller när det kommer till kapital har han haft särskilt mycket pengar, det rör sig om summor från 275 kronor upp till 10 000 kronor. 

Viktors pappa är god för många miljoner – för över 15 år sedan hade han 128 miljoner på kontot, något som Aftonbladet då rapporterade om.

Viktor Philipson njuter på stranden. Bildkälla: Instagram/viktorphilipson

Vem har Viktor varit ihop med innan?

Viktor har inte varit gift och han har inga barn. Tidigare har han varit tillsammans med Mona Ramm.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!