Torsdag 27 Jan
Stockholm

Chockbeloppet Kim Kardashian tjänar på Instagram

Kim Kardashian
Kim Kardashian kan tjäna mångmiljonbelopp för ett enda inlägg på Instagram. Foto: Stella pictures

Efter en rättstvist med ett klädföretag har det nu avslöjats hur mycket Kim Kardashian tjänar på ett enda Instagraminlägg. Och det är inga småbelopp vi snackar om här – det handlar om flera miljoner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kim Kardashian, 38, är en av världens allra mäktigaste influencers och hon tjänar givetvis en hel del pengar på sitt Instagramkonto, där hon har hela 137 miljoner följare. 

I och med att Kim just nu befinner sig i en rättstvist med ett amerikanskt klädmärke har TMZ avslöjat hur mycket stjärnan tar för en Instagrambild. 

Det amerikanska klädmärket har anklagats för att olovligen ha använt Kims bilder i reklamsyfte. Därmed har Kim stämt företaget på drygt 47 miljoner kronor. 

Kim Kardashian tjänar mångmiljonbelopp på sitt Instagramkonto, där hon har 137 miljoner följare. Bildkälla: Stella pictures

För att understyrka hur mycket hennes ansikte är värt har hon presenterat vad hon tar för ett reklaminlägg på sitt Instagramkonto. I rättegångsdokumenten visar det sig att det rör sig om en rejält saftig summa – mellan 2,8 och 4,8 miljoner kronor för en bild, rapporterar TMZ. 

Närmare 10 miljoner

Men det verkar som att det kan röra sig om betydligt mer pengar än så. TMZ har haft kontakt med en källa som har god insikt och denne har sagt att 10 miljoner kronor för en bild på stjärnans Instagram ligger närmare sanningen. 

Kim Kardashian har just nu världens sjätte populäraste Instagramkonto och hon tackar tydligen många gånger nej till erbjudanden. I rättegångsdokumentet kan man läsa att hon inte vill göra reklam för produkter som hon inte vill associeras med. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela