Fredag 1 Jul
Stockholm

Isabel Adrians hårda attack i Farmen VIP: ”Håll käften”

Isabel Adrian
Isabel Adrian börjar irritera sig rejält på Christian "Kicken" Lundqvist i Farmen VIP. Foto: TV4

Att anpassa sig till gårdslivet är inte lika lätt för alla, vilket skapar intriger bland deltagarna i Farmen VIP. Nyligen klev Isabel Adrian och Christian ”Kicken” Lundqvist in på gården – och frågan är vem som egentligen är "Hollywoodfrun" av dem?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I förra avsnittet av Farmen VIP gjorde Hollywoodfrun Isabel Adrian, 41, entré tillsammans med trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist, 47. 

Utmanarna slängdes direkt in i den tuffa tillvaron på gården och en av dem verkar inte ha lika lätt att anpassa sig till den nya vardagen. 

Christian ”Kicken” Lundqvist var nämligen inte sen med att högljutt klaga över de olika sysslorna som ingår i livet på farmen. 

”Håll käften” 

Isabel Adrian börjar minst sagt irritera sig på Kickens flitiga klagomål.  

– Som en Hollywoodfru ungefär. Lite gnällig, lite divig. Vill gärna ha fint och rent, fräscht och lukta gott. Men gissa, det vill vi alla. Stäng inne känslorna, det är inte så jobbigt. Och är det det, håll käften, säger Isabel Adrian. 

Det blir märkbart för alla att gårdslivet är en rejäl utmaning för Kicken. 

– Jag fattar ju att det är en bondgård och jag fattar att det är skitigt, men här är det så in i helvete skitigt. Och sen redskap som verkligen är från 1800-talet, säger Kicken. 

Både Isabel Adrian och Saga Scott har börjat irritera sig rejält på Christian "Kicken" Lundqvists klagomål i Farmen VIP.

"Sådan liten pussy"

En annan av deltagarna som också irriterar sig på Kickens gnäll är Saga Scott, 29. Hon och Sigrid Bernson, 30, har stått varandra nära under säsongens gång. Men nu när Kicken klivit in på gården har deras vänskap börjat hotas, vilket späder på Sagas frustration.  

– Jag tycker att Kicken borde ta sig i kragen och visa vilken man han är, i stället för att vara sådan liten pussy, säger Saga Scott. 

Farmen VIP visas måndagar 20:00 på TV4. 

Se Isabel Adrians irritation i klippet ovan! 

Tittar du på Farmen VIP?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.