Molly Sandén och Danny Saucedo
Molly Sandén öppnar upp sig om uppbrottet från Danny Saucedo. - Foto: Stella pictures

Molly Sandéns ärliga ord om uppbrottet med Danny Saucedo

I början av mars fick vi veta att Molly Sandén och Danny Saucedo valt att gå skilda vägar – efter förlovning och sex år tillsammans. Nu öppnar Molly upp sig om varför relationen egentligen tog slut.


Det folkkära artistparet Danny Saucedo, 33 och Molly Sandén, 26 blev ett par år 2012. För tre år sedan friade Danny till Molly på toppen av Kilimanjaro – och Molly svarade ja. Men nu, sex år senare, är kärlekssagan för paret över. 

Molly Sandén öppnar nu upp sig om anledningarna till att paret valde att gå skilda vägar, i en intervju med Dagens nyheter. 

I början av mars blev det officiellt att relationen är över  och både Molly och Danny har valt att släppa ny musik som handlar om uppbrottet. 

I intervjun med DN säger Molly att hon inte har några problem med att Danny skriver om deras förhållande. 

– Han har ju rätt att berätta sin sida av historien också. Det är ingen tävling, jag vill honom bara väl. Vi har försökt sköta det så snyggt som möjligt, och båda två tycker att det var rätt att göra slut, säger Molly Sandén.

Molly Sandén öppnar nu upp sig om anledningarna till varför det tog slut mellan henne och Danny Saucedo. Bildkälla: Instagram/dannysauceo

Därför tog det slut 

Molly går också ut med anledningarna till varför det tog slut mellan dem. Hon berättar att hon var en annan person för sex år sedan, när de blev tillsammans, jämfört med nu. 

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, säger Molly Sandén. 

För ett par veckor sedan gick Danny ut i P4 Extra och berättade om sitt nya liv. I programmet sa han att han mår bra och att han har skaffat Tinder. Mer om Dannys liv som singel kan du läsa här. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gått igenom ett uppbrott?
Tack för din röst!