Måndag 8 Aug
Stockholm

De var bäst och sämst klädda på årets Met Gala 2019

Kändisar på Met Gala 2019
Kim, Lupita, Kendall och Naomi var några av galans bäst klädda. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian, Celine Dion, Naomi Campbell och Lupita Nyong'o var några av de bäst klädda på årets rosa matta. Bland de sämre klädda hittar vi bland annat Kanye West och Katy Perry.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under måndagkvällen ägde den årliga Met Galan rum i New York. Temat var "camp", och vi pratar inte om att tälta i skogen utan det är snarare en lekfull klädstil med härliga inslag av kitsch, starka färger och mycket glitter. På den rosa mattan samlades några av världens mest kända ansikten.

På plats fanns Kim Kardashian, Kylie och Kendall Jenner, skådespelare som Alicia Vikander, Emma Stone, Benedict Cumberbatch och många fler. 

Även superstjärnor som Celine Dion, Miley Cyrus, Katy Perry och Lady Gaga var på plats – precis som supermodeller som Gisele Bundchen, Kate Moss och Naomi Campbell. 

Kim Kardashian var en av kvällens bäst klädda, men hennes make Kanye såg inte ut att ha ansträngt sig alls. Är han påväg ner till Ica för att köpa en liter mjölk en kvart innan stängning?! Bildkälla: Stella Pictures.

Den klänning som väckte allra mest uppmärksamhet var förmodligen Kim Kardashians fantastiska latexklänning. Den är designad av Thierry Mugler – och det är första gången på 20 år som han designar igen. 

– Det tog åtta månader att göra klänningen. Han berättade att målet var en Kalifornien-tjej som stiger upp ur havet, våt och droppande, berättade Kim för Vogue, via People. Hon tillade att det är en stor ära att få bära något som han designat bara för henne. 

Lady Gaga ställde minst sagt till med en scen när hon bytte outfit på rosa mattan. Bildkälla: Stella Pictures.

Andra outfits som väckte stor uppmärksamhet var självklart Lady Gagas hela fyra byten under kvällen. Även superdivan Celine Dion var en av de som verkligen stack ut med sin fantastiska klänning från Oscar de la Renta. 

Katy Perry kom som en lampa. Bildkälla: Stella Pictures.

I klippet ovan kan du se fler av stjärnornas fantastiska outfits!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.