Bianca Ingrosso kom full till mötet.
Bianca Ingrosso kom full till mötet. Nu berättar hon om festkvällen. - Foto: Stella Pictures, Maja Suslin/TT Bild

Bianca Ingrosso kom full till jobbmötet: "Hemskt"

Bianca Ingrosso festade loss rejält – och dagen därpå skulle hon på jobbmöte. När hon kom dit var hon fortfarande full. Nu berättar Biancas poddkollega Alice Stenlöf om vad som verkligen hände.


Den 25 maj ska poddstjärnorna Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, ha en showcast i Globen i Stockholm. Inför den stora livepodden har Alice och Bianca bjudit in gäster och artister, och det är en hel del som ska ordnas inför den stora kvällen.

Förra söndagen skulle Bianca möta upp ett stort gäng vänner och medarbetare på en kvarterskrog på Östermalm i Stockholm. Där var tanken att de skulle planera mer inför showcasten. 

I det senaste avsnittet av Alice och Biancas podcast "Har du sagt A får du säga B" så berättar Alice mer om vad som hände.

– Vi ska ha ett showcast-möte. Och det som händer är att Bianca Ingrosso trillar in med nattens smink och är full som en kastrull. Eller det var liksom oklart vad du var, men du var inte där och du var inte nykter, berättar Alice.

Bianca förklarar att hon fortfarande var full från festkvällen innan och var osäker på vad som egentligen hade hänt.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso håller på att planera inför sin showcast i Globen den 25 maj. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det var snurrigt och jag började sluddra"

Alice berättar då att Bianca hade sin första snedfylla på länge, och Bianca tror att det berodde på att hon inte hade hunnit äta en riktig middag. Redan efter två glas vin kände sig Bianca berusad.

– Det var lite snurrigt och jag började sluddra. Kommer upp till Nosh & Chow (en nattklubb i Stockholm, reds. anm) och – jag vet inte om jag ska säga det här – men jag minns inte mer än så. Det var hemskt. Alltså folk som var ute och såg mig – jag är inte så vanligtvis, berättar Bianca.

Innan festen hade hon varit hos sin psykolog som då hade sagt till henne att på grund av alla hennes starka känslor just nu så kanske hon inte kan hantera alkohol. Så Bianca hade bestämt sig för att ta det lugnt – men så blev det inte.

Bianca Ingrosso ringde runt och bad om ursäkt dagen efter. Bildkälla: Stella Pictures.

"Måste be om ursäkt till sex-sju personer"

– Jag klarar liksom inte lika mycket. Jag vaknar upp och jag har sex-sju personer jag måste be om ursäkt till. Och jag minns ju inte nånting. Men folk säger till mig "du måste ringa den och be om ursäkt" och jag ba "shit, shit, shit".

Bianca uppmanar nu sina lyssnare att om de ska dricka så ska man dricka varannan vatten och se till att ha ätit en stadig middag innan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också drabbats av minnesluckor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.