Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso kom full till jobbmötet: "Hemskt"

- 07/05/2019, 13:44 -

Bianca Ingrosso festade loss rejält – och dagen därpå skulle hon på jobbmöte. När hon kom dit var hon fortfarande full. Nu berättar Biancas poddkollega Alice Stenlöf om vad som verkligen hände.

Den 25 maj ska poddstjärnorna Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, ha en showcast i Globen i Stockholm. Inför den stora livepodden har Alice och Bianca bjudit in gäster och artister, och det är en hel del som ska ordnas inför den stora kvällen.

Förra söndagen skulle Bianca möta upp ett stort gäng vänner och medarbetare på en kvarterskrog på Östermalm i Stockholm. Där var tanken att de skulle planera mer inför showcasten. 

I det senaste avsnittet av Alice och Biancas podcast "Har du sagt A får du säga B" så berättar Alice mer om vad som hände.

– Vi ska ha ett showcast-möte. Och det som händer är att Bianca Ingrosso trillar in med nattens smink och är full som en kastrull. Eller det var liksom oklart vad du var, men du var inte där och du var inte nykter, berättar Alice.

Bianca förklarar att hon fortfarande var full från festkvällen innan och var osäker på vad som egentligen hade hänt.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso håller på att planera inför sin showcast i Globen den 25 maj. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det var snurrigt och jag började sluddra"

Alice berättar då att Bianca hade sin första snedfylla på länge, och Bianca tror att det berodde på att hon inte hade hunnit äta en riktig middag. Redan efter två glas vin kände sig Bianca berusad.

– Det var lite snurrigt och jag började sluddra. Kommer upp till Nosh & Chow (en nattklubb i Stockholm, reds. anm) och – jag vet inte om jag ska säga det här – men jag minns inte mer än så. Det var hemskt. Alltså folk som var ute och såg mig – jag är inte så vanligtvis, berättar Bianca.

Innan festen hade hon varit hos sin psykolog som då hade sagt till henne att på grund av alla hennes starka känslor just nu så kanske hon inte kan hantera alkohol. Så Bianca hade bestämt sig för att ta det lugnt – men så blev det inte.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso ringde runt och bad om ursäkt dagen efter. Bildkälla: Stella Pictures.

"Måste be om ursäkt till sex-sju personer"

– Jag klarar liksom inte lika mycket. Jag vaknar upp och jag har sex-sju personer jag måste be om ursäkt till. Och jag minns ju inte nånting. Men folk säger till mig "du måste ringa den och be om ursäkt" och jag ba "shit, shit, shit".

Bianca uppmanar nu sina lyssnare att om de ska dricka så ska man dricka varannan vatten och se till att ha ätit en stadig middag innan.

Har du också drabbats av minnesluckor?