Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow: "Låg med en kille han hatar –  och skickade selfie det"

- 09/05/2019, 10:05 -

Paulina "Paow" Danielsson berättar nu om hur hon "hämnades" på dåvarande pojkvännen Lance Hedman. "Ett moget och bra beslut klockan 05.30", skriver hon på sin Instagram.

Dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, var tidigare tillsammans med Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 18. 

Parets förhållande var minst sagt turbulent, och kantades av mycket bråk. I en intervju med Nyheter24 så har Paow tidigare berättat om det som kom att bli början på slutet.

Paow tröttnade på alla bråk och bestämde sig för att gå ut och festa, och istället för att åka hem till Lance så drog hon till nattklubben Hell's Kitchen i Stockholm. Väl där så såg hon på Lances Instagram Story att han satt och mumsade choklad i sängen med en annan tjej.

Lance och Paow
Lance och Paow hade ett stormigt förhållande. Bildkälla: Instagram/kattpaow

– Jag fick senare veta att det var hans kusin eller nån gammal barndomskompis. Men just då trodde jag att han var med en annan tjej och blev stressad och ledsen. Jag blev full och gick hem med en känd artist, som jag hade haft ihop det med innan jag blev tillsammans med Lance, berättade Paow för Nyheter24.

Skickade selfie från heta natten

Hon berättar att det var "pissigt gjort" eftersom hon visste att just den artisten var en öm tå för Lance – och att det skulle såra honom extra mycket om hon hade sex med just den killen. 

I en frågestund på sin Instagram fick Paow nyligen frågan varför det tog slut med Lance, och hon väljer då att svara mer detaljerat om hur det gick till...

– När vi gjorde slut så låg jag med en kille han hatar, och skickade en selfie på det. Ett moget och bra beslut klockan 05.30 efter Spy Bar. Blev lite svårt att reparera relationen efter det, skriver hon på sin Instagram.

Paow
Paow skriver om uppbrottet. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Paow och Lance gick skilda vägar våren 2018.

Paow har tidigare berättat om sin heta natt med världsstjärnan Lil Pump. Eller var den verkligen så het? Mer om det kan du läsa här.