Valerie Vera
Valerie Vera valde att självmant lämna Ex on the beach. - Foto: LINUS HALLSENIUS/Dplay

Valerie Veras ärliga ord om varför hon lämnade Ex on the beach

Valerie Vera valde att självmant lämna ”Ex on the beach”. Nu avslöjar tv-profilen den dystra anledningen som låg bakom beslutet.


När Nyheter24 träffade Valerie Vera, 22, på presskonferensen inför säsongsstarten av "Ex on beach" gav hon intrycket av att vara supernöjd över sin medverkan i programmet. 

Hon berättade att hon ansökte spontant när hon druckit något glas vin hemma i soffan och sa att hon hade haft så kul i huset. 

– Jag är så glad att jag gjorde det, för gud vilken upplevelse. Jag skulle kunna göra det tio gånger om, sa Valerie Vera till Nyheter24. 

Långt ifrån sanningen

Men nu visar sig en helt annan bild av hur Valerie Vera upplevde tiden inne i huset. 

I gårdagskvällens avsnitt valde nämligen Valerie att självmant lämna programmet. 

Hon förklarar i en intervju med Expressen att hon inte har mått bra inne i huset – och nu avslöjar hon anledningen bakom det dåliga måendet. 

Valerie Vera avslöjar nu anledningen till varför hon valde att lämna "Ex on the beach". Bildkälla: Dplay

"Alkohol för att dämpa ångest" 

Valerie berättar att hela hennes värld nyligen rasade samman. För en kort tid sedan gick hon ur ett fyra år långt förhållande, förlorade sin lägenhet, fick ekonomiska problem, tog till alkohol för att dämpa sin ångest och fick sömnsvårigheter. 

Hon sökte till ”Ex on the beach” för att bryta den negativa spiralen hon hamnat i. 

– Jag tänkte att jag kunde göra något kul, komma härifrån, börja om på nytt, säger Valerie Vera till Expressen. 

Men tyvärr blev tiden i programmet inte alls som hon hade tänkt sig. Hon berättar att hon inte kände sig omtyckt och att hon inte fick en chans att visa vem hon egentligen är. 

– Jag mådde ju dåligt och då blev det att jag inte var mig själv. Jag blev väldigt inåtvänd och väldigt tråkig, enligt dem, säger tv-profilen i samma intervju. 

"Isolerade sig"

När Valerie väl kom hem till Norrköping isolerade hon sig totalt. Hon berättade inte för någon att hon var hemma och ville inte bli påmind om tiden i huset. 

När avsnitten började att sändas ville hon inte titta. 

– Bara jag tänkte på programmet så grät jag och mådde dåligt. I början kollade jag på några småklipp bara men jag klarade inte av det, jag klarar inte av att se mig själv så där. Bara jag ser en liten snutt så bryter jag ihop, säger Valerie Vera.

Se Nyheter24:s intervju med Valerie Vera i klippet ovan! 

”Ex on the beach” visas torsdagar och söndagar på Dplay. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Ex on the beach?
Tack för din röst!