Därför känner du igen profilerna i Middag med mitt ex.
Därför känner du igen profilerna i Middag med mitt ex. - Foto: TV3

Därför känner du igen Elin och Wiktor i Middag med mitt ex

I kvällens avsnitt av Middag med mitt ex träffar vi Elin och Wiktor som vill prata ut efter deras förhållande. Men visst känner du igen dem? Detta är anledningen.


I kvällens avsnitt av Middag med mitt ex så möter vi två välbekanta ansikten, nämligen Elin Woodie, 22, och Wiktor Djärv, 24. Båda har nämligen varit med i en ganska så känd realityserie. Vilken då tänker du? Jo Ex on the Beach såklart. 

Elin och Wiktor var båda med i programmet 2018 och ställde till med mycket kärlek och bråk. Men relationen har präglats av svartsjuka och konflikter, vilket gjorde att förhållandet inte höll.

Nu ska de försonas i kvällens program efter att Wiktor har bjudit ut Elin för att kanske få en andra chans. 

– Det bästa med Elin är nog att hon alltid får mig glad. Hon får mig att må bra oavsett, säger Wiktor i programmet.

Wiktor och Elin ska försöka försonas i Middag med mitt ex. Bildkälla: TV3

Träffades på Rhodos

Ex on the Beach-profilerna träffades på den grekiska festön Rhodos och dejtade under flera månader. Därefter tog känslorna över och de valde att träffa varandra lite mer seriöst.

– Vi sa att vi älskade varandra. Sedan satte vi en stämpel på att vi är tillsammans, alltså ett Facebook-förhållande, säger Elin.

Svartsjukan tog över

Men förhållandet fick sig en törn och paret började tjafsa allt mer med varandra. Wiktor mådde psykiskt dåligt och hade svårt att ta hand om relationen, vilket i sin tur gick ut över Elin.

– Wiktor var väldigt svartsjuk i slutet av vårt förhållande. Och eftersom jag mådde väldigt dåligt så klarade jag inte riktigt av det liksom, säger Elin.

Men någonstans fanns det kvar känslor. Och nu har profilerna börjat umgås med varandra igen. Därför kan den här middagen avgöra om de en gång för alla ska bli "exclusive" igen.

– Om jag och Wiktor löste våra problem så är det självklart att vi skulle kunna bli tillsammans. Men för att komma dit så har vi väldigt mycket att lösa, säger Elin.

– Det jag vill få ut av den här middagen är att lyssna och prata med varandra. Vi måste hitta någon stabilitet så att vi inte blir av med varandra så fort vi tjafsar, säger Wiktor.

Wiktor och Elin i Ex on the Beach. Bildkälla: Elin Woodie/Instagram, Wiktor Djärv/Instagram

Se klippet ovan när Wiktor och Elin möts i Middag med mitt ex!

Middag med mitt ex sänds varje måndag klockan 20.00 på TV3.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du igen Elin och Wiktor från Ex on the Beach?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...