Kylie Jenner retuscherade midjan
Kylie Jenner retuscherade midjan smalare. - Foto: Stella Pictures, Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Fansen i uppror efter Kylie Jenners bild: "Det är pinsamt"

Kylie Jenner kallades för både "pinsam" och "bedragare" efter att hon la ut en bild på sig själv från Met Galan i New York.


Det var för en vecka sedan som en stor del av familjen Jenner-Kardashian intog den rosa mattan på årets stora kändifest Met Gala. 

Khloé Kardashian var inte var bjuden eftersom hon anses vara en "C-kändis" – mer om det kan du läsa här – men Kim Kardashian, Kylie och Kendall Jenner och tjejernas mamma Kris Jenner var på plats i New York för att roa sig på modegalan.

Både Kylie och Kendall hade valt färgstarka klänningar från Versace för galan – Kylie anlände i en lavendelfärgad kreation och modellsyrran Kendall körde på en orange. Dessutom hade de fixat till sig rejält innan de lät sig förevigas på bild av världens fotografer.

Nästan hela familjen Jenner-Kardashian var på plats. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

För den brittiska tidningen Mirrors räkning så tog sig skönhetskirurgen Benji Dhillon en närmare titt på hur systrarna såg ut under kvällen – och vad de hade gjort för skönhetsingrepp innan festen.

Han gissade att Kylie gjort fillers i läppar, käke och kinder. Han tror även att hon har gjort en bröstförstoring. När det kommer till Kendall så tror han att hon har gjort fillers i överläppen och Botox i pannan.

Kylie Jenner på rosa mattan på Met Galan. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Retuscherade midjan smalare 

Men trots att Kylies Versace-klänning hade en inbyggd korsett så verkade inte Kylie nöjd med hur hon såg ut på bilderna. 

När hon la ut en bild på sig själv från Met Galan så hade hon nämligen retuscherat sin midja betydligt smalare. Kylies retuschering uppmärksammades först av Instagramkontot Celebface men blev snabbt en världsnyhet som bland annat snappats upp av Daily Mail.

Kylie Jenner trollade bort några centimeter av sin midja. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Fansens reaktion: "Du är en bedragare"

På Instagram har Kylie fått hundratals kommentarer från fans som känner starkt för den retuscherade bilden. Några av de lyder: 

"Hon gjorde sin midja smalare, det är dåligt"

"Det här är pinsamt haha"

"Varför ens retuschera bilden när det såg bra ut innan? Jag fattar inte"

"Hon har sagt att hon inte retuscherar sina bilder men här är vi"

"Oj det där var pinsamt"

"Varför gör du alla de här skönhetsoperationerna och är ändå inte nöjd och måste retuschera dina bilder?"

"Det här är retuscherat. Du är en bedragare".

Vissa tyckte att det är Kylies ensak om hon vill redigera sina bilder.

"Vem bryr sig om hon gjorde den smalare, om hon mår bättre av det så är det väl bra, vem bryr sig. Det finns viktigare saker att bry sig om än en kändis som gör sin midja mindre".

Även Kendall gick loss med retuschen – på en selfie som Kendall tog med supermodellen Joan Smalls så gjorde Kendall sitt huvud mindre, skriver Daily Mail.

Kendall Jenner retuscherade sitt huvud mindre. Bildkälla: Instagram/kendalljenner
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.