Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Lindorffs ilska efter brevfusket i Bonde söker fru: "Orättvist"

- 15/05/2019, 09:23 -

Linda Lindorff berättar nu om hur det varje år är några som försöker fuska i "Bonde söker fru" – och Linda har helt enkelt fått nog. "Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig", skriver hon i sin blogg.

Programledaren Linda Lindorff, 47, är mitt uppe i inspelningen av den nya säsongen av "Bonde söker fru", och nu har det blivit dags för brevutdelningen. I sin blogg skriver Linda att det är ju med kärleksbreven som allting börjar. 

"Det har kommit in väldigt många brev även i år och det ska bli ett stort nöje att dela ut dom", skriver Linda. 

Hon berättar vidare att många brevskrivare är oroliga över att deras brev inte ska komma fram. Men Linda lovar att alla brev blir lästa av den bonde de berör. Däremot blir inte alla brev blir upplästa i tv. 

Linda Lindorff
Linda Lindorff är programledare för "Bonde söker fru". Bildkälla: Stefan Nilsson/TT Bild

Avslöjar fuskförsöken

Men det finns en sak som får Linda att se rött. Det är nämligen något som inträffar varje år när det är dags för kvinnor och män landet över att sätta sig ner och knåpa ihop kärleksbreven. 

Vissa väljer nämligen att inte skicka breven via redaktionen utan letar reda på böndernas adresser och skickar breven direkt till bönderna.

Bonde söker fru Mattias
Mattias är en av de nya bönderna i årets säsong av "Bonde söker fru" och han förväntas slå brevrekord. Bildkälla: TV4Play

"Varje år är det också några som försöker ta genvägen till sin bonde och inte skicka brev till redaktionen. Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig. Så klart ska alla få samma förutsättningar till kärlek och att bli sedd av sin bonde. Att försöka norpa åt sig honom/henne före alla andra är ojuste och orättvist. Alla bönder vet detta och de vill inte heller att det ska gå till på det viset. Alla måste få samma chans", skriver Linda i sin blogg.