Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Videon avslöjar – så låter det när Bianca Ingrosso sjunger

- 16/05/2019, 09:16 -

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon lider av scenskräck och att hon aldrig skulle ha en tanke på att satsa på musiken. Men sjunga – det kan hon. Detta visar hon nu upp i en video på Instagram.

Bianca Ingrosso lever i en otroligt musikalisk släkt. Var och varannan på pappa Emilio Ingrossos sida av släkten jobbar inom musik och hennes mamma Pernilla är en av Sveriges mest folkkära artister. 

Hennes bror Benjamin gör succé på den svenska scenen men hans musik har även börjat att komma igång utomlands efter hans cover på "All night long".

Bianca Ingrosso
Kan Bianca sjunga? Äntligen avslöjar hon hemligheten med en video. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men hur ser det då ut med Biancas musikaliska intresse?

Utöver några små sångsnuttar här och var i sin egen trappuppgång har det varit ganska tyst från Bianca och hon har flertalet gånger sagt till sina följare att hon inte vill visa hur det låter när hon sjunger. 

Bianca Ingrosso
I videon hör man Biancas ljuva stämma. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men under veckans frågestund har hon nu valt att bjussa på lite sång – och det låter riktigt bra. 

Men någon sångkarriär, det är hon inte det minsta sugen på. 

Bianca Ingrosso
"Jag lever genom min familjs artistkarriär", säger Bianca. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca håller i skrivande stund på att för fulla muggar ladda upp inför hennes och Alice Stenlöfs Showcast i Globen som går av stapeln 25 maj.