Här är de allsvenska spelarna som är dubbelgångare med Hollywoodstjärnorna

Har du också suttit på läktaren och tvingats gnugga ögonen då det ser ut som att Johnny Depp stegat in på Friends Arena? Det finns nämligen ett par spelare i Allsvenskan som är ohyggligt lika några av världens mest kända skådespelare.


Max Svensson, 20, (Helsingborgs IF) är alltid extremt pigg och alert ute på planen. Beundransvärt med tanke på att han på nätterna är ute och klättrar på byggnader, pussar brudar upp och ned och tar fast bovar. Helsingborgs egen spindelman. Han och Tom Holland, 22, är lika som bär. 

Bildkälla: Stella Pictures/TT Nyhetsbyrån

Sebastian Larsson, 33, (AIK)  skulle kunna vara bror med Vampire Diaries-skådespelaren Ian Somerhalder, 40. De där isblåa ögonen och käkbenen skämtar man inte direkt bort. Såg dessa två varandra i en bar hade de ju antagligen hälsat på varandra i ren chock över att man har en dubbelgångare med annan hårfärg.

Bildkälla: Pontus Lundahl/TT/Stella Pictures

Men alltså – att Daniel Sundgren, 28,  (AIK)  ibland ger oss en hint badboy vibbar är ju någonting alla redan känt av. Vi vet även om att han är lite av en blandning mellan spelare och supporter. Men att han åker hoj och är med i ett mortorcykelgäng med namnet SAMCRO – det visste vi inte. Att skådespelaren Charlie Hunnam spelar i AIK – det visste vi ju inte heller faktiskt?

Bildkälla: Stella Pictures

Markus Rosenberg, 36, (Malmö FF) och Joel Kinnaman, 39. Ursäkta min franska men den här är ju sjuk? Har de samma mamma? Pappa? DNA-uppsättning? Kände dessa pågar varandra under högskoletiden hade de ju med enkelhet kunnat göra prov och gått på dejter åt varandra. Känner Rosenberg någon gång för att dra en liten krök mitt i veckan kan han ju utan tvekan dra en pling till mister Robocop som kanske kan ställa upp och spela match dagen efter? Nu råkar Kinnaman vara super-bajare men... ändå. 

Bildkälla: Stella Pictures/TT Nyhetsbyrån

Men arrriba vamos a la playa! Djurgårdens Kevin Walker, 29, (DIF) och Hollywoodstjärnan Ryan Reynolds, 42, är inte bara småbarnspappor och multitalanger. De är även lika som bär. 

Bildkälla: Stella Pictures

Jag vet att ni också tänk på det. Försök inte ens att förneka det. Erik Berg, 30, (DIF) är allsvenskans egen Jack Sparrow. Han och Johnny Depp, 55, delar till och med samma förkärlek till att bära hatt. 

Bildkälla: Stella Pictures/TT Nyhetsbyrån

Till alla er Norrköping-supportrar som skriker rakt ut över att Simon Thern, 26, (IFK Norrköping) inte har nuvarande matchtröja på bilden – ta ett djupt andetag, hämta ett äpple ur jobbets urplockade fruktskål och tänk på hur bra man egentligen har det. 

Till saken, Simon Thern är en kopia av den unge, brännheta Edward Furlong på den tiden då han klev in i en av historiens bästa filmer – Terminator II. Senare upptäckte Furlong näsgodiset och alkoholen vilket dessvärre ledde honom in i missbruk. För Therns del så blomstrar karriären. 

Bildkälla: Youtube/Stella Picures

Snafu? Nikola? Vem är egentligen vem här?

Oscarsvinnaren Rami Malek, 38, och Bajens Nikola Djurdjic, 33, har en del likheter i sina drag som gör att man ibland får kika på dem två gånger för att se vem som är vem.

Bildkälla: Stella Pictures/Instagram

Nu mina damer och herrar, ska jag berätta någonting för er som ni kanske inte tänkt på. Sirus-spelaren Elias Andersson, 23, är nämligen superlik Josh Helman, 33. För er som sett Pacific – grattis. Till er som inte gjort det – hemläxa. 

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån/Youtube


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du allsvenskan i år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.