Söndag 4 Dec
Stockholm

Camilla Läckbergs iskalla hämnd mot Ulf Lundell

Camilla Läckberg och Ulf Lundell
Camilla Läckberg och Ulf Lundell i storbråk. Foto: Dan Hansson/SVD/TT Bild, Stella Pictures.

Ulf Lundell kallade författaren Camilla Läckberg för "litterär komposthög”. Nu har Camilla svarat på Ulfs Lundell kritik – genom att öppna plånboken.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ulf Lundell, 69, är aktuell med sin självbiografi "Vardagar 2". I boken går han till attack mot flera kända svenskar – bland annat sågar han Tim "Avicii" Bergling genom att kalla honom för "plast".

Även författaren Camilla Läckberg, 44, fick sig en känga. Han avfärdade henne helt sonika som en ”litterär komposthög”.

Nu har Camilla valt att svara på Uffes hårda ord – och hon gör det genom en iskall hämnd. Camilla har donerat 20 000 kronor till Kivik Art Center, och det kanske inte låter särskilt hämndlystet. 

Ulf Lundell sågade Camilla Läckberg. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Men för den som kan sin Uffe så har han sedan 2007 kämpat med näbbar och klor för att få bort ett 19 meter högt betongtorn som hör till centret. Anledningen till att Lundell vill ha bort tornet är att det har utsikt mot hans bostad. År 2017 förlorade han en långdragen strid och tornet står kvar...

Instagram berättar Camilla mer om donationen.

"Boken verkar handla om hans liv på Österlen. Inte jättesugen på att läsa om sur och bitter medelålders privilegierad mans trista tillvaro och narcissistiska självförhärligande. Men min devis är ju alltid att vända andra kinden till. Och Uffe älskar ju sitt Österlen. Så i en liten kärleksgest till dig Uffe så skänkte jag nu i veckan 20.000 kronor till Kivik Art Center, öronmärkta till det fortsatta underhållet av tornet med utsikt över din bostad. Viktigt landsbygdskulturen får leva", skriver Camilla.

Camilla Läckberg öppnade plånboken och betalade 20 000 kronor för sin hämnd. Bildkälla: Stella Pictures.
Kul av Camilla?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.