Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Khloé Kardashians ex-man Lamar Odom: "Haft sex med 2000 kvinnor"

- 16/05/2019, 17:13 -

Kvinnor och kokain – det var basketstjärnan Lamar Odoms beroende. I sin självbiografi "Darkness to light" berättar nu Khloé Kardashians ex-make Lamar allt om sitt destruktiva liv.

Khloé Kardashian, 34, och basketspelaren Lamar Odom, 39, gifte sig år 2009. Deras förhållande var kantat av drama – mestadels eftersom Lamar var sexmissbrukare och narkoman. 

Lamar är nu aktuell med sin självbiografi "Darkness to light" och i boken lägger Lamar korten på bordet.

"Jag kunde inte hantera den dödliga cocktailen av kändisskap, missbruk, en svalnande karriär och otrohet. Åh, nämnde jag dessutom paranoian, ångesten och depressionen...Jag kunde inte hålla kvar k*ken i byxorna och kokainet utanför näsan. Narkomaner är otroligt duktiga på att gömma sin vana. Jag blev defensiv och Khloé släppte det då", skriver han i boken.

Khloé Kardashian och Lamar Odom
Khloé Kardashian och Lamar Odom gifte sig år 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Besatt av kokain och kvinnor 

Förutom de otaliga linorna av kokain så missbrukade Lamar även sex. I boken skriver Lamar att han har haft sex med över 2 000 kvinnor.

"Jag har varit besatt av sex så länge som jag kan minnas. Jag är sexmissbrukare. Det var så många strippor att jag tappade räkningen", skriver Lamar i boken, enligt Ekstrabladet.

I en intervju med People bekräftar Lamar att han var notoriskt otrogen mot Khloé. 

– Jag önskar jag hade kunnat vara mer man. Det stör mig än idag. Men ånger är något vi får lära oss att leva med, säger Lamar till People.

Lamar Odom
Lamar Odom är aktuell med sin självbiografi. Bildkälla: Stella Pictures.

Lamar hittades livlös efter en överdos på en bordell i Las Vegas år 2015. Han överlevde mirakulöst efter en tid i koma. Kort efter ansökte Khloé om skilsmässa, och den gick igenom i december 2016. 

Efter separationen från Lamar började Khloé dejta basketspelaren Tristan Thompson. Tillsammans har de dottern True Thompson. Efter att Tristan hade bedragit Khloé med flera olika kvinnor så separerade paret.