Lamar Odom och Khloe Kardashian
Lamar Odom och Khloe Kardashian gifte sig år 2009. Nu berättar Lamar om sin otrohet och sitt missbruk. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashians ex-man Lamar Odom: "Haft sex med 2000 kvinnor"

Kvinnor och kokain – det var basketstjärnan Lamar Odoms beroende. I sin självbiografi "Darkness to light" berättar nu Khloé Kardashians ex-make Lamar allt om sitt destruktiva liv.


Khloé Kardashian, 34, och basketspelaren Lamar Odom, 39, gifte sig år 2009. Deras förhållande var kantat av drama – mestadels eftersom Lamar var sexmissbrukare och narkoman. 

Lamar är nu aktuell med sin självbiografi "Darkness to light" och i boken lägger Lamar korten på bordet.

"Jag kunde inte hantera den dödliga cocktailen av kändisskap, missbruk, en svalnande karriär och otrohet. Åh, nämnde jag dessutom paranoian, ångesten och depressionen...Jag kunde inte hålla kvar k*ken i byxorna och kokainet utanför näsan. Narkomaner är otroligt duktiga på att gömma sin vana. Jag blev defensiv och Khloé släppte det då", skriver han i boken.

Khloé Kardashian och Lamar Odom gifte sig år 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Besatt av kokain och kvinnor 

Förutom de otaliga linorna av kokain så missbrukade Lamar även sex. I boken skriver Lamar att han har haft sex med över 2 000 kvinnor.

"Jag har varit besatt av sex så länge som jag kan minnas. Jag är sexmissbrukare. Det var så många strippor att jag tappade räkningen", skriver Lamar i boken, enligt Ekstrabladet.

I en intervju med People bekräftar Lamar att han var notoriskt otrogen mot Khloé. 

– Jag önskar jag hade kunnat vara mer man. Det stör mig än idag. Men ånger är något vi får lära oss att leva med, säger Lamar till People.

Lamar Odom är aktuell med sin självbiografi. Bildkälla: Stella Pictures.

Lamar hittades livlös efter en överdos på en bordell i Las Vegas år 2015. Han överlevde mirakulöst efter en tid i koma. Kort efter ansökte Khloé om skilsmässa, och den gick igenom i december 2016. 

Efter separationen från Lamar började Khloé dejta basketspelaren Tristan Thompson. Tillsammans har de dottern True Thompson. Efter att Tristan hade bedragit Khloé med flera olika kvinnor så separerade paret. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.