Christer Björkman
Christer Björkman till sjukhus i Israel – har drabbats av blodpropp - Foto: Claudio Bresciani / TT, Istagram

Christer Björkman har drabbats av en blodpropp – vårdas på sjukhus

I två månader har Eurovision-veteranen Christer Björkman varit i Tel Aviv, Israel, för att arbeta med Eurovision Song Contest. Men lördagens final fick han se på en dator – han vårdas på sjukhus efter att ha drabbats av en blodpropp i halsen.


Det blir inte riktigt som planerat alla gånger – och nu är det fallet för Eurovision-veteranen Christer Björkman, 61. 

Under lördagen fördes han akut till sjukhus i Tel Aviv, Isreal, då han drabbats av en blodpropp i halsen. Därmed missade han den stora finalen och fick i stället se den på en dator från sjukhussängen. 

"Inte som planerat. Men jag blir väl omhändertagen och, som tur är, i tid. Grattis till Nederländerna och tack till John Lundvik för ett spännande drama", skriver han på Instagram.

Christer Björkman såg finalen från sjukhussängen. Bildkälla: Instagram

Christer Björkman är verkligen en veteran när det kommer till Eurovision och har varit i Israel i nästan två månader för att arbeta med tävlingen. 

Får inte åka hem till Sverige

Lyckligtvis så fördes Björkman till sjukhus i tid och kunde få vård, av den anledningen är hans liv inte i fara. Då hans tillstånd fortfarande är allvarligt måste han stanna kvar i Israel för operation och får inte resa hem till Sverige innan dess, skriver Nöjesbladet

Krya på dig Christer!

Läs också: Här är alla resultat från finalen i Eurovision Song Contest

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!