Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christer Björkman har drabbats av en blodpropp – vårdas på sjukhus

- 19/05/2019, 11:45 -

I två månader har Eurovision-veteranen Christer Björkman varit i Tel Aviv, Israel, för att arbeta med Eurovision Song Contest. Men lördagens final fick han se på en dator – han vårdas på sjukhus efter att ha drabbats av en blodpropp i halsen.

Det blir inte riktigt som planerat alla gånger – och nu är det fallet för Eurovision-veteranen Christer Björkman, 61. 

Under lördagen fördes han akut till sjukhus i Tel Aviv, Isreal, då han drabbats av en blodpropp i halsen. Därmed missade han den stora finalen och fick i stället se den på en dator från sjukhussängen. 

"Inte som planerat. Men jag blir väl omhändertagen och, som tur är, i tid. Grattis till Nederländerna och tack till John Lundvik för ett spännande drama", skriver han på Instagram.

Christer Björkman såg finalen från sjukhussängen. Bildkälla: Instagram

Christer Björkman är verkligen en veteran när det kommer till Eurovision och har varit i Israel i nästan två månader för att arbeta med tävlingen. 

Får inte åka hem till Sverige

Lyckligtvis så fördes Björkman till sjukhus i tid och kunde få vård, av den anledningen är hans liv inte i fara. Då hans tillstånd fortfarande är allvarligt måste han stanna kvar i Israel för operation och får inte resa hem till Sverige innan dess, skriver Nöjesbladet

Krya på dig Christer!

Läs också: Här är alla resultat från finalen i Eurovision Song Contest