Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om kaoset på Gröna Lund: "Fick lyftas ut av vakter"

- 21/05/2019, 12:30 -

Bianca Ingrosso var och kollade på Benjamin Ingrosso och Felix Sandman när de uppträdde på Gröna Lund. 11 000 vilda fans var på plats, vilket senare skulle sluta med att Bianca fick lyftas ut från området.

Det var under torsdagen som Benjamin Ingrosso och Felix Sandman uppträdde på Gröna Lund. 11 000 åskådare var på plats och överallt på sociala medier delades klipp från konserten som visade den stora massan dansa, hoppa och skrika. 

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Theo Wahlgren och fler av familjens vänner var på plats för att visa sitt stöd, men istället för att stå i publiken så befann de sig uppe på den förhöjda VIP-avdelningen. 

Familjen njöt av konserten och jublade högt när konsertens avslutningslåt var igång. Men de visste inte vad som väntade. 


Det var ett ordentligt röj i publiken under konserten. 

Bianca Ingrosso
Bianca fick bäras ut av fyra vakter efter konserten på Gröna Lund. Bildkälla: Stella Pictures

Plötsligt såg Bianca att publikområdet blev glesare och glesare så hon antog att alla människor hade gått hem. Men så var inte fallet. De stod nämligen och väntade vid trappan när familjen skulle ta sig ner från VIP-balkongen. 

Det hela resulterade i att Bianca blev buren av fyra vakter för att kunna ta sig ut, vilket hon berättar i hennes och Alice Stenlöfs podd. 

– Allt jag hörde var ett högt skrik. Plötsligt var jag i luften. jag såg en polis ramla omkull av allt tryck, alltså det var nästan så att jag skämdes, berättar hon. 

– Sedan såg jag plötsligt mamma i luften en bit bort haha. Men de fick alltså bära oss backstage, avslutar hon. 

Det hela slutade dock bra och familjen Wahlgren/Ingrosso kunde eskorteras ut från området.