Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcus "Mcuze" Johansson om tjejerna hans "topplista"

- 24/05/2019, 16:06 -

Nyheter24 träffade Marcus "Mcuze" Johansson på restaurang Coco & Carmen i Stockholm på en afterwork. Där avslöjade han vilka kändisar som var på hans "topplista".

Marcus Johansson, 24, även kallad "Snygg-Marcus" och "Mcuze", gjorde succé i årets säsong av Paradise Hotel. Nyheter24 träffade profilen under programmet "AW med Betty och Johan" på restaurang Coco & Carmen i Stockholm –  för att ta en drink eller två.

Där avslöjade Mcuze vilka svenska kändisar som han var mest "sugen" på. Och listan dominerades av några kända reality-profiler som vi har sett i tv-rutan under de senaste åren.

– Jag tycker hon var fräsch i dokusåpan (reds. anm. Paradise Hotel). Men nu är hon ännu fräschare, Josefine Caarle. Hon är riktigt snygg, säger Mcuze till Nyheter24.

Caarle vann tävlingen 2015 tillsammans med Robin "Mos" Andersson. Idag driver hon en YouTube-kanal som har över 90 000 prenumeranter.

Josefine Caarle
Josefine Caarle. Bildkälla: Stella pictures

På andraplats hittar vi en annan PH-goding som var med i programmet 2016. 

– Hon var snygg en säsong, Matilda Lindegren. Hon var riktigt fräsch hon med, säger han.

Lindegren blev utbytt mot 20 000 kronor, när Alex D'Rosso fick valet om att byta partner, och fick därefter lämna programmet.

Matilda Lindegren
Matilda Lindegren. Bilkälla: Stella pictures

Och på tredjeplats hamnade... Såklart en till ph-profil!

– Jag får säga Hanna Bodelson, säger han.

Bodelson var med i årets säsong av realityserien. Hon råkade hamna i bråk med Paulina "Paow" Danielsson på en konsert där drinkar kastades till höger och vänster. Nyheter24 skrev om det här!

Hanna Bodelson
Hanna Bodelson. Bildkälla: Stella pictures

Se klippet ovan när Nyheter24 träffar Mcuze på restaurang Coco & Carmen!

AW med Betty och Johan
Mcuze i AW med Betty och Johan.
Gillade du Mcuze topplista?