Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs sång hyllas av Linn Ahlborg

- 25/05/2019, 23:23 -

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs Showcast i Globen bjöd på allt – både skratt och gråt. Det var nog få som lyckades hålla tårarna borta när duon sjöng "Kärleksvisan". Nu hyllas de för sin fantastiska sång, bland annat av influencern Linn Ahlborg.

Influencerna Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, har tillsammans den populära podden "Har du sagt A får du säga B".

Under lördagskvällen flyttade de sig från poddstudion till enorma Globen i Stockholm, för en så kallad "Showcast". Framför tusentals skrikande fans, vänner samt familj bjöd de på en show utan dess like, som framkallade både skatt och tårar. I publiken fanns flera kända ansikten så som Pernilla Wahlgren, Margaux Dietz, Vanessa Lindblad och Linn Ahlborg.

Hyllar tjejerna för sin sång

Duon inledde showen med en spektakulärt entrénummer och fortsatte sedan i samma anda – magi! Och just MAGI är bara förnamnet på den stämning som var i Globen när Bianca och Alice överraskade alla och sjöng Sarah Dawn Finers låt "Kärleksvisan".

Nu hyllas tjejerna för sin FANTASTISKA sång. 

"Vill bli som er när jag blir stor", skriver influencern Linn Ahlborg på en instastory när Bianca och Alice sjunger.

Bildkälla: Instagram

Det är inte bara Linn Ahlborg som hyllar duon. Flera andra Instagram-användare skriver även att sången var "Magisk!"

Även Benjamin Ingrosso, Felix Sandman, Molly Sandén och Victor Leksell uppträdde på Showcasten.

SE I KLIPPET OVAN HUR DET LÄT NÄR BIANCA OCH ALICE SJÖNG "KÄRLEKSVISAN"!

Ger sången dig gåshud?