Bianca Ingrossos svar efter den intima dansen med okänd kille

Biancas pojkvän Phillipe Cohen kunde inte närvara på Alice och Biancas showcast eftersom han var på sin bästa väns svenssexa. Efter showen hade Bianca synts dansa med en annan kille – vilket fick fansen att rasa.


Under lördagskvällen kokade Globen i Stockholm – Podcastduon Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, brände av en Showcast som var utan dess like. 

10 000 åskådare var på plats för att se superduon, och chockade blev de allt när Bianca och Alice överraskade alla och sjöng Sarah Dawn Finers låt "Kärleksvisan". I showens efterskall på sociala medier har tjejerna fått stående ovationer från sina fans. 

Bianca och Alice sjöng inför 10 000 fans. Bildkälla: Instagram

Efter showen begav sig hela influensergänget till Spy bar för en redig efterfest. Klubben som ligger placerad i centrala Stockholm fylldes till bredden av människor som ville få sig en skymt av Alice, Bianca och resten av Sveriges kändiselit. 

Dansade med okänd kille

En av de som var med på efterfesten var Paradise Hotel-profilen Kristian Täljeblad som valde att filma en liten snutt från den galna kvällen. På filmen ser man Bianca dansa med en okänd kille mitt i folkmassan. Då dansen är något intim så hade hennes fans snabbt  reagerat. 

Under gårdagen gick hon därför ut med ett svar om vem den okände mannen var. 

Kristian Täljeblad filmade en härlig video från den galna efterfesten. Bildkälla: Instagram

– Det är många av er som frågat vem jag dansar med. Det är ingen främling. Det är min stylist Sebbe som för övrigt är gay, så ni behöver inte vara oroliga, avslutar hon. 

Hittade tillbaka till varandra

Få kan ha undgått att kärleken blomstrar mellan Bianca och Phillipe blomstrar igen. 

Paret var ihop från och till under fyra års tid, men i höstas valde de att gå skilda vägar. Den som följer Bianca i bland annat "Wahlgrens värld" har inte kunnat missa hur hon öppet berättat om uppbrottet och de svåra känslorna. 

Men efter mycket gråt och sorg så hittade paret slutligen tillbaka till varandra – och nu är de mer kära än någonsin. Läs mer om det här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det ok att dansa intimt med killkompisar?
Tack för din röst!