Laila Bagge och Molly Sandén
Laila Bagge ger Molly Sandén en rejäl känga. - Foto: Stella pictures

Laila Bagges känga mot Molly Sandén: ”Orimligt”

För någon vecka sedan röt Molly Sandén ifrån – hon är trött på att svara på frågor om ex-pojkvännen Danny Saucedo. Detta får Laila Bagge och radiokollegorna att ge artisten en känga: ”Nu får hon skärpa sig”.


I början av mars fick vi veta att artistparet Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, har valt att gå skilda vägar. 

Både Molly och Danny har släppt musik som handlar om uppbrottet och Molly har tidigare sagt att hon aldrig varit så öppenhjärtig som nu. 

Men helt öppenhjärtig verkar hon inte vilja vara. Hon har nämligen ruttnat rejält på att prata om uppbrottet och säger att hon är trött på att svara på frågor om Danny. 

"Skjuter sig själv i foten"

Detta får Laila Bagge, 46, och hennes radiokollegor att rikta kritik mot artisten. 

De tycker att hon borde svara på frågor om ex-pojkvännen eftersom hon har gjort ett helt album om uppbrottet. 

– Snacka om att skjuta sig själv i foten, säger Ola Lustig i podden ”Roger&Laila”.

Laila Bagge riktar kritik mot artisten Molly Sandén. Bildkälla: Stella pictures

Roger Nordin, 42, köper inte heller att Molly inte vill svara på frågor om den tidigare relationen.

– Hon får räkna med att det kommer frågor om denna separation efter att hon gjort en hel skiva om den. Annars skulle hon aldrig ha gjort den, säger Roger Nordin.

På grund av Molly Sandéns vägran berättar Laila Bagge att det var väldigt svårt att ha Molly som radiogäst i ”Rix MorronZoo”. 

– Det blir svårt för oss att göra vårat jobb, jag vet inte vad jag ska fråga. Vill hon inte prata om sitt liv så visst fine, men hur ska vi då prata om hennes musik som handlar om separationen och livet med Danny. Då går det ju inte att fråga henne om skivan och musiken heller, säger Laila Bagge i podden.

Läs mer om vad som ledde fram till uppbrottet mellan Molly Sandén och Danny Saucedo här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Molly borde svara på frågor om Danny?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?