Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om missen under Showcasten: "Kunde slutat i katastrof"

- 03/06/2019, 13:56 -

Det var för cirka två helger som Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf fick Globen att koka. Tjejerna har hyllats till skyarna men kvällen kunde ha slutat annorlunda.

Det var under förra lördagskvällen som Globen i Stockholm kokade. Podcastduon Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, brände av en Showcast som var utan dess like. 

10 000 åskådare var på plats för att se superduon, och chockade blev de allt när Bianca och Alice överraskade alla och sjöng Sarah Dawn Finers låt "Kärleksvisan". På sociala medier har tjejerna fått stående ovationer från sina fans. Tjejerna har hyllats till skyarna och nyligen berättade Bianca även att showen kommer att sändas på Kanal 5 inom en snar framtid. 

Bianca och Alice showcast
Bianca och Alice bjöd på en storslagen kväll. Bildkälla: Stella Pictures

Men allt gick inte som på räls under kvällen. 

Det som bland annat skedde var att Alice råkade spilla ut vatten mitt på scenen. I olyckliga fall med vätska på scenen så har det hänt att scen-arbetare, dansare, kör eller artister har ramlat vilket kan sluta illa. Tjejerna berättade även att i början av showen så fungerade inte Alice "in ears" (öronsnäckor) vilket gjorde att hon inte hörde någonting. Detta berättade de nyligen i sin podd "Alice & Bianca säger du A måste du säga B"-

– Jag hörde verkligen ingenting. Så jag sjöng ju även fel där i början, berättade Alice. 

– Och med vattnet på scenen så var det ju sån tur att vi jobbade med sånna proffs som direkt flög upp och torkade av scenen, berättar Bianca

Som tur var blev kvällen en braksuccé ändå. 

Läs mer: Phillipe frågade Bianca om hon varit otrogen – efter showcasten

Var du på plats i Globen under Showcasten?