Carolina Gynning ber om ursäkt efter attacken mot Leif GW Persson.
Carolina Gynning ber om ursäkt efter attacken mot Leif GW Persson. - Foto: Stella pictures

Carolina Gynnings ursäkt till Leif GW efter viktmobbningen

Det var efter att Leif GW Persson hade kritiserat Carolina Gynnings rosévin som profilen svarade upp med ett riktigt vikthån. Nu går hon ut och ber om ursäkt för utspelet.


Ett vinbråk uppstod nyligen mellan Carolina Gynning, 40, och Leif GW Persson, 74. Kriminologen hade nämligen uttalat sig i en intervju med Svenska Dagbladet där han kritiserade Gynnings vinsmak. 

– Ofta är rosévinerna för söta, läskeblask, party-party, nä. Jag drack ett som var förskräckligt: Carolina Gynnings rosé. Det var hemskt. Jag kan tänka mig att det riktar sig till en publik med tonåriga tjejer. Men jag skäms inte för mina egna, jag har ju valt dem själv, sa han.

Uttalade sig kort efter vinlanseringen

GW:s uttalande skedde komiskt nog kort efter att Gynning hade gått på röda mattan under hans vinlansering. Och inte nog med det så hade han inte riktigt koll på fakta. Gynning har nämligen aldrig släppt något rosévin (hon har däremot släppt andra viner).

”Tack Leif GW Persson för din utförliga recension om mitt ’rosévin’ som inte existerar. Jag har aldrig haft något rosévin och kommer aldrig göra ett. Att ge ut ett kändisrosévin i dag känns ju lika hett som ditt bukfett”, skrev hon på Instagram.

Carolina Gynning gick röda mattan under GW:s vinsläpp. Bildkälla: Stella pictures

Fortsatt irriterad på GW

Men nu har Gynning ångrat sitt vassa angrepp och tagit bort inlägget från Instagram. Anledningen var att hon tyckte att kommentarsfältet fylldes av "tråkiga kommentarer". Dock är hon fortsatt irriterad på GW:s uttalande.

– För det första: jag har inget rosévin. Det var väldigt konstigt att han gick ut och ljuger och säger så. För det andra: jag känner inte honom, jag är alltid snäll mot alla kändisar och jag tycker det känns så himla dumt. Han är så mycket äldre än mig. Han borde väl veta bättre än att sitta och ljuga och kasta skit på någon som är yngre, säger hon till Expressen.

Ber om ursäkt

Samtidigt medger Gynning att hon gick lite väl långt i sitt motangrepp mot GW.

– Det var dumt att skriva någonting om hans mage, men jag gjorde det som en ironisk grej. Man ska inte kommentera någons utseende, men jag blev så irriterad över att han kommenterade att dom som köpte mitt vin var ungdomar som inte hade koll, säger hon i samma intervju.

Leif GW Persson hade inte riktigt koll på Gynnings viner. Bildkälla: Stella pictures

Läs mer om hur vinbråket startade i artikeln som vi skrev här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det rätt av Gynning att be om ursäkt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.